Kenmerken

Wintersport in Livigno

Als je van plan bent om op wintersport te gaan, moet je je skivakantie in Livigno boeken. Het sneeuwzekere skigebied Livigno op de grens van Italië met Zwitserland heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere wintersportgebieden in de Alpen. Het biedt een gegarandeerde sneeuwzekerheid en je kunt er taxfree shoppen. Met dit belastingvoordeel kun je een aardige duit op je skivakantie in Livigno besparen. Zo kun je langer van je après-ski genieten, terugkeren voor een tweede skivakantie of een grotere chalet in Livigno huren en je vrienden uitnodigen.

Skigebied
Alta Valtellina
Skigebied
  Skigebied
Alta Valtellina
Alta Valtellina
Hoogte skigebied
3012m
1225m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
24x
Sleepliften
24x
Pistes Totaal: 225km
Beginner
0km
Gemiddeld
53km
Gevorderd
139km
Expert
33km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 95km

Een greep uit ons aanbod in Livigno

Bekijk alles

Inspiratie

Altijd sneeuw in skigebied Livigno

Het skigebied Livigno ligt tussen de 2.800 en 1.816 meter op twee bergflanken in de Alpen. Het dorp Livigno ligt daar middenin en wordt beschermd door hoge bergketens. Daardoor ligt er gegarandeerd sneeuw op de skipistes, terwijl je aan je chalet in Livigno geniet van iets hogere temperaturen en stralende zon. Mooier kun je je jouw wintersport niet wensen.

Lees meer
Alternatieven voor skiën in Livigno

De twee bergflanken in Livigno worden met elkaar verbonden door een gratis busdienst door het dorp. Maar je kunt de afstand ook te voet afleggen. Op korte afstand van je vakantiehuis in Livigno staan namelijk snelle skiliften. Zij brengen je meteen naar de start van de afdaling of naar de plaats waar je een andere wintersport in Livigno kunt uitproberen.

Lees meer
Genieten in Livigno

Na je wintersport in Livigno is winkelen een must in het taxfree winkelcentrum op de grens van Italië met Zwitserland. Niet alleen wintersportartikelen zijn voorradig, ook andere producten koop je voor een prikje. Dat levert een mooie besparing op. Geld dat je kunt besteden aan een langere skivakantie in Livigno of een extra rondje tijdens de après-ski.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020