Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Peyragudes
Skigebied
  Skigebied
Peyragudes
Peyragudes
Hoogte skigebied
2400m
1600m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
10x
Sleepliften
9x
Pistes Totaal: 60km
Beginner
0km
Gemiddeld
30km
Gevorderd
26km
Expert
4km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 15km

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Peyragudes

Bekijk ons aanbod

Wintersport in de Pyreneeën, geschikt voor iedereen

Het skigebied van Peyragudes is groot en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Peyragudes biedt 60 km. aan pisten en 16 liften (waarvan 2 voor beginners), en 230 sneeuwkanonnen zorgen voor de sneeuwzekerheid. Voor snowboarders is er een speciaal snowpark. Ook kun je off-piste skiën op diverse plaatsen. Met kinderen kun je hier prima terecht, er is een kindergedeelte, creche, en kinderskischool. Wil je andere activiteiten ondernemen? Denk dan eens aan sneeuwschoenwandelen, parapente, een tochtje met de hondenslee, speed riding, airboard, of snake glisse. En voor de ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum van Balnéa, in de buurt. Ervaar het ook vanuit je chalet in Peyragudes!

De Pyreneeën zijn een jong gebergte, wat als gevolg heeft dat de pistes zeer gevarieerd zijn. Het gebied is bovendien goedkoper dan de Alpen, en vormt daarom een prima alternatief. Het gebied is zonnig maar sneeuwzeker, mede door de sneeuwkanonnen die er geplaatst zijn.

Geniet van het leven in een chalet in Peyragudes

Met een vakantiehuis in het hart van het wintersportgebied van Peyragudes, sta je zo midden op de piste, klaar om de eerste van vele afdalingen te maken. Het centrum bevat genoeg mogelijkheden om je ook na het skiën te vermaken. Bezoek vanuit je chalet een restaurant, pak een terrasje in de schitterende middagzon en geniet van een heerlijke maaltijd.

Alle vakantiehuizen in Peyragudes
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020