Skigebied
Paradiski
Skigebied
  Skigebied
Paradiski
Paradiski
Hoogte skigebied
3250m
1250m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
66x
Sleepliften
58x
Pistes Totaal: 425km
Beginner
0km
Gemiddeld
170km
Gevorderd
166km
Expert
89km
Snowboarding
Half-pipes
2x
Funparks
3x
Boarder Cross
5x
Snowparks
2x
Langlaufen Totaal: 153km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

skiën in het grote Paradiski

Peisey-Vallandry maakt deel uit van het immense skigebied Paradiski (La Plagne en Les Arcs). Een mega-skigebied met 425 km. piste, 3 gletsjers en nog eindeloos veel mogelijkheden om het iedereen naar zijn zin te maken. Huur een wintersportchalet in het centraal gelegen Peisey-Vallandry en ontdek dit gebied!

Lees meer
Genieten van uw wintersportvakantie

Ook voor kinderen biedt het wintersportgebied van Peisey-Vallandry & Les Arcs genoeg mogelijkgheden. Zo zijn er speciale kinderliften, creches en leuke kinderlanden. Ook kunnen zij  hier heerlijk sleeen en ravotten in de sneeuw. De ideale plek dus voor gezinnen met kinderen!

in dit prachtige wintersportgebied bent u bijna altijd verzekerd van een goede sneeuwkwaliteit, waardoor u heerlijk kunt skiën of snowboarden. De meeste pistes lopen door een bosrijke omgeving, waardoor u vanaf sommige plekken werkelijk een prachtig uitzicht heeft. Daarnaast zijn er voor beginners en kinderen nog 2 speciale beginnersgebieden. Ook aan de niet-skiërs is gedacht: aan de ‘Nordic-kant’, bij Pont Baudin, geeft toegang tot 44 km. aan langflaufwegen, met biathlonmogelijkheid. En voor snowboarders en freestylers is er een snowpark en Boardercross. Verder is er nog een ijsgrot, ‘waterslide’, en kun je ijsklimmen op een bevroren waterval. En via een sneeuwschoenwandeling, winterwandeling of arrensledetocht ontdek je het magische winterlandschap. In ieder geval kun je voor een heerlijke (familie) wintersport vakantie vol sfeer prima terecht in Peisey-Vallandry.


 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020