Kenmerken

Een sfeervolle skivakantie in Champagny en Vanoise

Champagny en Vanoise is de sprankelende naam van een klein dorp in Frankrijk. Het heeft maar 650 inwoners, toch hebben veel mensen er al van gehoord. Dit plaatsje in de Franse bergen oefent namelijk een enorme aantrekkingskracht uit op wintersporters. Wie een wintersport in Champagny en Vanoise doorbrengt, heeft eenvoudig toegang tot het prachtige skigebied La Plagne-Paradiski. Een vakantie in winters Champagny en Vanoise betekent genieten van de authentieke sfeer van een klein Frans dorp en profiteren van een skigebied van internationaal topniveau!

Skigebied
Paradiski
Skigebied
  Skigebied
Paradiski
Paradiski
Hoogte skigebied
3250m
1250m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
66x
Sleepliften
58x
Pistes Totaal: 425km
Beginner
0km
Gemiddeld
170km
Gevorderd
166km
Expert
89km
Snowboarding
Half-pipes
2x
Funparks
3x
Boarder Cross
5x
Snowparks
2x
Langlaufen Totaal: 153km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Het veelzijdige Champagny en Vanoise

Door zijn kleinschaligheid is Champagny en Vanoise ideaal voor gezinnen. Het uitgebreide skilandschap rond het dorp laat de wintersporter die graag een grote keuze heeft aan pistes volop genieten. Binnen 10 minuten brengen de liften je vanuit je vakantiewoning naar de pistes. Bovendien zijn er goede mogelijkheden voor langlaufers en off-pisteskiërs.

Lees meer
Een comfortabele wintersportvakantie

In het sfeervolle en kleinschalige Champagny en Vanoise ben je in je vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Met de pistes vlakbij hoef je bovendien niet ver te lopen met je skiuitrusting. Na afloop van de afdaling ben je weer snel in een café voor de après-ski. Of neem eerst nog een douche in uw chalet in Champagny en Vanoise voordat je gaat dineren.

Lees meer
Sneeuwpret in Champagny en Vanoise

Champagny en Vanoise is een echt allround skioord. Behalve naar de crèche of kinderclub kunnen jonge potentiële skiërs ook hun eerste afdalingen leren bij de skischool. Deze heeft cursussen voor iedere leeftijd. Maar ook degenen die bijzondere uitdagingen in de sneeuw willen aangaan, kunnen die zeker genoeg vinden in het skigebied van Champagny en Vanoise.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020