Vakantiehuizen en chalets in Saint Jean d’Arves

Skigebied: Les Sybelles

Een selectie van onze wintersporthuizen

Op zoek naar een wintersport chalet of vakantiehuis in Saint Jean d’Arves? Bekijk dan hier ons aanbod vakantiehuizen in Saint Jean d’Arves, en geniet van een heerlijke wintersportvakantie in skigebied Les Sybelles.

Saint Jean d’Arves

Saint Jean d’Arves is een gezellige, rustigere wintersportplaats, met nog de charme van een traditioneel dorp. De plaats is geliefd door de zuivere lucht, de rust, en het skiën op weide open pistes. Voor de drukke après-ski moet je hier niet zijn. Wel vind je hier mogelijkheden tot paragliding, sneeuwschoenwandelen, winterwandelen, hondensledetochten, snow scooters, massage, en er is een trampo-jump en bioscoop. Beleef een fijne vakantie in één van onze vakantiehuizen of wintersportchalets in Saint Jean d’Arves. Wat denk je van een houten chalet, of appartement in een résidence met verwarmd zwembad, sauna, stoombad? Zoek je vakantiehuis in het gemoedelijke Saint Jean d’Arves!

Wintersporten in Les Sybelles

Saint Jean d’Arves is een familie-skiresort. Dit deel-skigebied is valt onder skigebied Les Sybelles, het 1e skigebied van La Marienne! Vanuit Saint Jean d’Arves kun je kiezen voor een beginners skipas (3 skiliften), een Saint Jean d’Arves-Le Corbier skipas (90 km. pisten, 25 pisten (5 groen, 13 blauw, 6 rood en 1 zwart), 1 snowpark, 1 easypark), en de Les Sybelles skipas (310 km. pisten, en 2 snowparks).  

Bekijk ons aanbod