Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Les Orres

Bekijk ons aanbod

Les Orres, een bijzonder wintersportgebied

Het moderne skigebied van Les Orres straalt iets bijzonders uit. De natuur is werkelijk een plaatje te noemen. Wanneer je op de pistes staat, hang boven je een zeer blauwe lucht. Daarnaast schijnt de zon de hele dag, wat voor een aangename temperatuur zorgt. Voor zonaanbidders is Les Orres daarom een ideale wintersportbestemming. Ontdek met de familie of vriendengroep de mogelijkheden die Les Orres je biedt en boek een gezellig vakantiehuis.

De mooiste afdalingen maak je vanuit uw chalet in Les Orres

De pistes zijn op het noordwesten gericht, waardoor de conditie van de sneeuw lang goed blijft. Deze sneeuw is dan ook droog en pulverig, de perfecte sneeuw voor optimaal skiën. Intotaal vind je hier 88 kilometer aan pisten, 23 liften en een groot aanbod aan andere activiteiten, zoals parapente, schaatsen, rodelen, sneeuwschoenwandelen. De skiroutes voeren je van de besneeuwde toppen door het bos naar het gezellige dal. Wandelaars kunnen genieten van 10 kilometer aan uitgezette routes.

Het dorp heeft een gezellige sfeer, je zult overal vriendelijk en hartelijk ontvangen worden. Ervaar zelf de aantrekkelijke atmosfeer van het Franse Les Orres!

Alle vakantiehuizen in Les Orres
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020