Ga skiën in het bekende skigebied Les Deux Alpes

De berg Les Deux Alpes dankt zijn bekendheid aan de Tour de France. De wielrenners moeten tijdens de zomer over de col wanneer ze op weg zijn naar Alpe d'Huez. Op Les Deux Alpes krijgen de wielrenners het zwaar te verduren. Want boven op de top ligt het hele jaar door ijs. Op die grootste gletsjer van Frankrijk kunt u zelfs in de zomer skiën. Maar als u echt plezier wilt beleven, stelt u uw skivakantie naar Les Deux Alpes het best uit tot de winter aanbreekt. U huurt dan een comfortabele vakantiewoning in Les Deux Alpes en gaat de hele dag skiën.

Skigebied
Les Deux Alpes
Skigebied
  Skigebied
Les Deux Alpes
Les Deux Alpes
Hoogte skigebied
3600m
1300m
Skiliften
Cabineliften
7x
Stoeltjesliften
24x
Sleepliften
19x
Pistes Totaal: 229km
Beginner
46km
Gemiddeld
118km
Gevorderd
35km
Expert
30km
Snowboarding
Half-pipes
2x
Funparks
1x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 30km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Altijd wintersport op Les Deux Alpes

Met uitzondering van die ene doortocht van de Tour de France aan het begin van de zomer, staat alles in het skigebied Les Deux Alpes in het teken van de wintersport. Zelfs in de zomer kunt u op de berg Les Deux Alpes skiën als u de gletsjer Dôme de la Lauze opzoekt. De grootste gletsjer van Frankrijk ligt in Les Deux Alpes op een hoogte van 3.600 meter.

Lees meer
Feesten na het skiën op Les Deux Alpes

Na het skiën op Les Deux Alpes is het altijd feest. Daarvoor zijn er voldoende mogelijkheden in de onmiddellijke omgeving van de vele skipistes op de berg en van uw chalet of appartement in Les Deux Alpes in het dal. Het dorp telt een groot aantal cafés, restaurants en andere feestzalen. Genieten met de vrienden staat er centraal. Ambiance verzekerd!

Lees meer
Fijne uitstappen in Les Deux Alpes

In het skigebied Les Deux Alpes zijn naast skiën en snowboarden ook andere wintersporten mogelijk. Sommige kunnen best snel en avontuurlijk zijn. Andere zijn net iets rustiger. Ze zijn ideaal om in de late namiddag te doen. Maar u kunt er ook een dagje voor uittrekken. Cultuur snuiven kan uiteraard ook. Al moet u zich dan soms wel wat verder verplaatsen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020