Vakantiehuizen en chalets in Saint-Etienne-en-Dévoluy / SuperDévoluy

Skigebied: Superdévoluy

Een selectie van onze wintersporthuizen

Saint-Etienne-en-Dévoluy, een dorpje met zo’n 600 inwoners, ligt in het Massif van Dévoluy, in de nabijheid van skioord SuperDévoluy, op 4 kilometer van de pistes.  

SuperDévoluy (1500 m.) is een autovrij, typisch ‘2e generatie skioord’ uit 1966. Een recht toe recht aan, speciaal voor wintersport gecreëerd skistation aan de piste. Voordeel is natuurlijk dat je zo op de piste staat! Hier vind je dan ook meteen aan de voet van de piste een paar appartementsblokken (résidences). Het idee was destijds om alles in één gebouw aan te bieden, accommodatie en faciliteiten, dus hier vind je dan ook alle nodige voorzieningen (winkels, restaurants, barretjes, disco, bioscoop, crèche) onder 1 dak. Later kwamen er nieuwe, lagere in chalet-stijl gebouwde résidences bij. Huur bij Belvilla een chalet of appartement in een in chalet-stijl gebouwde résidence (met zwembad en sauna) in SuperDévoluy, en geniet van het mooie skigebied.  

Zo op de pistes van SuperDévoluy, vanuit je chalet of appartement

Superdévoluy vormt samen met La Joue du Loup het skigebied le Dévoluy, met 100 km. pisten, een snowpark en 35 km. loipen. Families en beginners kunnen rondom Superdévoluy goed terecht op de brede groene en blauwe pistes. Voor de snowboarders is er een speciaal snowpark. Ontdek het vanuit een appartement in Superdévoluy.

Bekijk ons aanbod