Beantwoord een paar vragen!

Wintersport op Alpe d'Huez in de Franse Alpen

Een vakantiewoning op Alpe d'Huez staat elk seizoen garant voor een heerlijke tijd. In de zomer ziet u hier op de eerste rij hoe de wielrenners van de Tour de France zich een weg naar boven banen. Maar nog veel leuker wordt het in de winter, als er dikke lagen verse sneeuw in de Franse Alpen liggen. Want als uw chalet op Alpe d'Huez vlak bij een skilift ligt, brengt die u meteen naar de mooiste afdalingen. Zo kunt u de hele dag aan wintersport op Alpe d'Huez doen en samen met uw familie of vrienden napraten en -genieten tijdens de après-ski.

Skigebied
L'Alpe d'Huez
Skigebied
  Skigebied
L'Alpe d'Huez
L'Alpe d'Huez
Hoogte skigebied
3330m
1450m
Skiliften
Cabineliften
15x
Stoeltjesliften
23x
Sleepliften
26x
Pistes Totaal: 249km
Beginner
0km
Gemiddeld
70km
Gevorderd
129km
Expert
50km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
2x
Langlaufen Totaal: 50km

Bekijk ons wintersportaanbod

11 wintersport chalets in L'Alpe d'Huez

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Op wintersport in skigebied Alpe d'Huez

Wanneer u op wintersport naar Alpe d'Huez vertrekt, kiest u voor lange dagen in de sneeuw en lekker ontspannen 's avonds. In het skigebied Alpe d'Huez vindt u zonnige afdalingen voor elk niveau. Maar zoekt u een echte uitdaging? Dan zit u ook goed. Want Alpe d'Huez heeft de langste zwarte skipiste van de wereld. De kick om hier te skiën, wilt u niet missen.

Lees meer
Après-ski bij uw chalet op Alpe d'Huez

In het skigebied Alpe d'Huez zijn naast skiën nog andere wintersporten mogelijk. En na een vermoeiende dag in de sneeuw is er tijd voor de après-ski. In de dorpen op Alpe d'Huez bezoekt u bruisende kroegen en eettenten. Of u maakt het gezellig in uw eigen vakantiehuisje en komt met een goed boek op de bank helemaal tot rust na alle drukte.

Lees meer
Bezienswaardigheden vlak bij Alpe d'Huez

Voor een winter vol avontuur en uitdagende activiteiten waaraan u nooit eerder heeft gedacht, moet u naar het skigebied Alpe d'Huez. Naast de dagelijkse afdalingen op uw ski's en snowboard is er nog een waslijst aan interessante mogelijkheden in de buurt. Zowel voor ontspanning op het ijs en in de lucht, als veilig binnen, kunt u op Alpe d'Huez terecht.

Lees meer

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!

raag ontvang ik Belvilla's laatste nieuws, aanbiedingen en een voucher van €50 via de e-mail!* Voorwaarden van toepassing!