Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
La Norma
Skigebied
  Skigebied
La Norma
La Norma
Hoogte skigebied
2750m
1350m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
5x
Sleepliften
6x
Pistes Totaal: 65km
Beginner
20km
Gemiddeld
12km
Gevorderd
30km
Expert
3km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 10km

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in La Norma

Bekijk ons aanbod

La Norma is een skigebied gelegen in de Franse Savoie met als gezellig middelpunt het gelijknamige, autovrije dorp. Een chalet in La Norma is ideaal voor gezinnen aangezien de kinderen in alle veiligheid buiten kunnen spelen. In de winter is La Norma sneeuwzeker en een uitgelezen gebied voor een leuke wintersportvakantie op de latten. In het centrum van La Norma vormen leuke restaurantjes, fijne boetieks en lokale winkeltjes een bruisend en levendig geheel. Het is er aangenaam wandelen en een vakantie in La Norma is dan ook de perfecte combinatie tussen gezelligheid en skiplezier.

Pistes voor elke leeftijd vanuit uw chalet in La Norma

Kiest u een appartement, chalet of vakantiehuis in La Norma met een centrale ligging, dan bent u nooit ver verwijderd van de skipistes. La Norma kent tal van pistes met een verschillende moeilijkheidsgraad. Zowel beginners als ervaren wintersporters vinden hun gading in het gebied dat van 1.350 tot 2.750 meter hoogte reikt en gelegen is op de flanken van de berg 'La Norma'. In het totaal zijn er niet minder dan achttien skiliften die u toegang geven tot een totaal van 65 kilometer pistes. En de veelzijdigheid van La Norma is niet de enige troef van dit skigebied. Wanneer u voor wintersport in La Norma kiest, merkt u al snel dat er weinig doorlooptijd is aan de liften waardoor u ten volle van de pistes kunt genieten.

Trek de natuur in vanuit uw appartement in La Norma

Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een vakantiehuis in La Norma. In de hoge regionen van het La Norma kenmerkt het landschap zich door open vlaktes en prachtige vergezichten. De hele omgeving strekt zich voor u uit en nodigt uit tot het maken van prachtige foto's en dito wandelingen. In de lagere regionen vindt u voornamelijk bossen. Deze ademen een geheimzinnige sfeer uit en zijn zowel in de winter als zomer ideaal voor een trektocht of sportief uitje. Vakantiewoningen en appartementen in La Norma zijn dan ook heel het jaar door in trek bij de avontuurlijke vakantieganger.

Sleeën, langlaufen of sneeuwschoenwandelen in La Norma

Een skivakantie in La Norma hoeft zich niet te beperken tot de pistes en après-skigelegenheden. Sneeuwpret kent veel meer vormen die u allemaal in La Norma kunt vinden. Wat dacht u van een namiddagje sleeën met de kinderen? Wanneer u van een geschikte helling naar beneden glijdt, voelt u zich de koning te rijk. Maar ook langlaufen of sneeuwschoenwandelen zijn een echte aanrader. Ze laten u toe om La Norma op een andere manier te leren kennen. Een absolute aanrader!

Alle vakantiehuizen in La Norma
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020