Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Valloire & Valmeinier
Skigebied
  Skigebied
Valloire & Valmeinier
Valloire & Valmeinier
Hoogte skigebied
2600m
1430m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
17x
Sleepliften
11x
Pistes Totaal: 150km
Beginner
32km
Gemiddeld
66km
Gevorderd
38km
Expert
14km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 40km

Bekijk ons wintersportaanbod

11 wintersport chalets in Valloire & Valmeinier

Bekijk ons aanbod

Modern wintersporten voor iedereen

Wintersportgebied Galibier-Thabor bestaat uit de plaatsen en deelskigebieden Valloire en Valmeinier. Beide zijn moderne dorpen met diverse voorzieningen voor de echte wintersportfanaat. Ruim driekwart van de 150 km aan pistes ligt bij de plaats Valloire en hier zijn dan ook de meeste faciliteiten te vinden. Samen hebben de gebieden een totaal van 40 km aan langlaufloipes in verschillende moeilijkheidsgraden.

Wintersport met vele voorzieningen in Valloire

Valloire is een modern skigebied, waar zowel beginners als gevorderden zich kunnen vermaken. Het dorp is een sfeervol en aantrekkelijk bergdorpje, daarnaast wordt het ook wel een echt wintersportoord genoemd. Vele voorzieningen zul je hier tegenkomen, zoals diverse restaurants, bars en discotheken. Deze dragen bij aan een gezellige après-ski. Daarnaast vind je in het dorp een bioscoop, een bowlingbaan, een fitnesscentrum (met o.a. sauna, jacuzzi en hamam) en een kunstijsbaan. Naast skiën zijn er dus ook vele andere dingen te beleven!

Boek een gezellig chalet in Valmenier

Het dorp Valmeinier bestaat uit twee gedeelten, namelijk Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800. Het eerste is het oorspronkelijk dorp en Valmeinier 1800 geeft toegang tot het skigebied. Centraal in dit dorp ligt een gezellig plein met daaromheen diverse terrasjes, bars, restaurants en winkeltjes. Vanaf de terrassen of jouw balkon heb je een prachtig uitzicht op de pistes en het dal (Vallée de Maurienne). Ook fakkeltochten worden hier georganiseerd.

Voor een gezellige wintervakantie zit je in dit gebied zeker goed!

Alle vakantiehuizen in Valloire & Valmeinier
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020