Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles
Skigebied
Evasion Mont Blanc
Skigebied
  Skigebied
Evasion Mont Blanc
Evasion Mont Blanc
Hoogte skigebied
2350m
850m
Skiliften
Cabineliften
13x
Stoeltjesliften
36x
Sleepliften
105x
Pistes Totaal: 445km
Beginner
65km
Gemiddeld
135km
Gevorderd
175km
Expert
70km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
3x
Langlaufen Totaal: 81km

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Evasion Mont Blanc

Bekijk ons aanbod

Ontdek de variatie van wintersportgebied Evasion Mont Blanc

Dit gebied, gelegen aan de voet van de Mont Blanc, is vooral interessant voor de beginnende en niet veeleisende gevorderde wintersporter. Het gebied is grotendeels aan elkaar geschakeld en anders brengt de skibus je naar de gewenste bestemming. Je kunt hier genieten van maar liefst 445 km aan zeer gevarieerde pistes. Het hele gebied omvat drie skigebieden, namelijk Megève, Combloux en St. Gervais.

Geniet van het prachtige uitzicht vanuit uw chalet

In het skigebied van Megève kun je zeer goed skiën in een zonnig gebied, wel is deze plaats een prijzige bestemming. Maar zeer zeker voor langlaufers is dit gebied een ware droom, het beschikt namelijk over een uitgebreid langlaufgebied. De loipen hebben een totale lengte van 76 km en lopen door een prachtig stuk natuur. Je zult versteld staan van een schitterend landschap.

Leuke wintersportactiviteiten in Megève

Megève is een prachtig, charmant dorp en een van de oudste wintersportplaatsen van Frankrijk. Mensen komen hier genieten van het leven en zijn bereid hier dan ook het nodige voor te betalen. Overdag is Megève autovrij en heeft een mooi en zeer gezellig centrum met meer dan 200 winkeltjes, vele restaurants en diverse cafés en bars. Er wordt ook naast het skiën veel georganiseerd, zoals paragliding, arrenslede-, crosscountry- en sneeuwscootertochten.

Boek een vakantiehuis en maak de mooiste afdalingen vanuit St.Gervais

St. Gervais heeft een schitterende ligging en een romantische uitstraling. Ook is dit een van de belangrijkste en beroemdste kuuroorden van Europa. Daarnaast zijn snowboarders hier overal welkom, voor deze groep zijn er dan ook vele faciliteiten te vinden. Dit is dé bestemming voor een onvergetelijke wintervakantie waar vooral genieten centraal staat!

Alle vakantiehuizen in Evasion Mont Blanc
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020