Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles
Skigebied
Espace San Bernardo
Skigebied
  Skigebied
Espace San Bernardo
Espace San Bernardo
Hoogte skigebied
2641m
1176m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
18x
Sleepliften
18x
Pistes Totaal: 160km
Beginner
0km
Gemiddeld
50km
Gevorderd
84km
Expert
26km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 18km

Bekijk ons wintersportaanbod

10 wintersport chalets in Espace San Bernardo

Bekijk ons aanbod

Fantastische combinatie tussen Franse en Italiaanse pistes in Espace San Bernardo

Als verbinding tussen het Franse La Rosière en het Italiaanse La Thuile en onderdeel van de Haute-Tarentaise, ligt op de grens van de twee landen het wintersportgebied Espace San Bernardo. In beide landen tref je hier de gegarandeerd van sneeuw voorziene pistes aan. La Rosière ligt tegenover Les Arcs en La Thuile ligt in de Aostavalei. In dit gebied heb je, in een van onze vakantiehuizen, vast een geweldige wintersport met het gezin of vrienden. Kijk ons aanbod aan vakantiewoningen in Espace San Bernardo gerust eens door.

Wintersport voor beginners of op topniveau in Espace San Bernardo

Dit wintersportgebied heeft mogelijkheden voor jong en oud en voor beginnende tot vergevorderde skiërs. Het skigebied van Espace San Bernardo (in totaal 160 kilometere aan pisten) is bezaaid met groene, blauwe en rode afdalingen en in La Thuile vind je nog een aantal pittige zwarte pistes. De langste afdaling is vanuit Le Belvédère (2641 meter) naar La Thuile (1441 meter) en deze is 11 kilometer lang. Voor boarders en freestylers zijn er 3 snowzones bij La Rosière; de SnowCross des Zittieux (zwart, voor gevorderden), de Boarder Cross Du Fort (rood), en het SnowPark de la Poletta (met niveaus blauw, rood, zwart). Ook zijn er 3 slalom-pistes, en is er een speciale snow-kite zone! Door de gunstige zuidelijke ligging en beschut door de Mont Blanc, heeft dit gebied ieder jaar weer geweldige sneeuwcondities. Veel en goede sneeuw ligt op je te wachten op de pistes van Espace San Bernardo.

Andere mogelijkheden tijdens uw wintersport

Daarnaast zijn er 2 rodel- en snowtubing pistes, en verschillende langlauf- en wandelroutes die je kunt volgen, al genietend van de adembenemende omgeving. Of je nu gaat skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen, met een chalet in Espace San Benardo heb je een sfeervol rustpunt om even lekker te ontspannen. Je keert als herboren terug na een fantastische wintersport.

Alle vakantiehuizen in Espace San Bernardo
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020