Vakantiehuizen en chalets Espace San Bernardo

Skigebied: Espace San Bernardo

Bekijk ons wintersportaanbod

9 wintersport chalets in Espace San Bernardo

Bekijk ons aanbod

Fantastische combinatie tussen Franse en Italiaanse pistes in Espace San Bernardo

Als verbinding tussen het Franse La Rosière en het Italiaanse La Thuile en onderdeel van de Haute-Tarentaise, ligt op de grens van de twee landen het wintersportgebied Espace San Bernardo. In beide landen treft u hier de gegarandeerd van sneeuw voorziene pistes aan. La Rosière ligt tegenover Les Arcs en La Thuile ligt in de Aostavalei. In dit gebied heeft u, in een van onze vakantiehuizen, vast een geweldige wintersport met uw gezin, of vrienden. Kijk ons aanbod aan vakantiewoningen in Espace San Bernardo gerust eens door.

Wintersport voor beginners of op top-niveau in Espace San Bernardo

Dit wintersportgebied heeft mogelijkheden voor jong en oud en voor beginnende tot vergevorderde skiërs. Het skigebied van Espace San Bernardo (in totaal 160 km. pisten) is bezaaid met groene, blauwe en rode afdalingen en in La Thuile vindt u nog een aantal pittige zwarte pistes. De langste afdaling is vanuit Le Belvédère (2641 meter) naar La Thuile (1441 meter) en deze is 11 kilometer lang. Voor boarders en freestylers zijn er 3 snowzones bij La Rosière; de SnowCross des Zittieux (zwart, voor gevorderden), de Boarder Cross Du Fort (rood), en het SnowPark de la Poletta (met niveaus blauw, rood, zwart). Ook zijn er 3 slalom-pistes, en is er een speciale snow-kite zone! Door de gunstige zuidelijke ligging en beschut door de Mont Blanc, heeft dit gebied ieder jaar weer geweldige sneeuwcondities. Veel en goede sneeuw ligt op u te wachten op de pistes van Espace San Bernardo.

Andere mogelijkheden tijdens uw wintersport

Daarnaast zijn er 2 rodel- en snowtubing pistes, en verschillende langlauf- en wandelroutes die u kunt volgen, al genietend van de adembenemende omgeving. Of u nu gaat skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen, met een chalet in Espace San Benardo heeft u een sfeervol rustpunt om even lekker te ontspannen. U keert als herboren terug na een fantastische wintersport.

Alle vakantiehuizen in Espace San Bernardo

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Groepshuizen
8 vakantiehuizen
Lastminute
8 vakantiehuizen
Wellness
6 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
5 vakantiehuizen