Vakantiehuizen en chalets Espace Lumière

Skigebied: Espace Lumière

Bekijk ons wintersportaanbod

7 wintersport chalets in Espace Lumière

Bekijk ons aanbod

Een zonnige wintersportbestemming

Gelegen bij de bekende plaatsen Pra-Loup en La Foux-d'Allos, is het wintersportgebied Espace Lumière. Er liggen veel oude, aantrekkelijke en typisch Franse dorpjes in deze omgeving. Tot ver in het seizoen een sneeuwzekere bestemming voor uw wintersportvakantie. Het grote en moderne skistation heeft vele brede afdalingen en is daarom ideaal voor beginners. Daarnaast is het ook een zonnige bestemming, want de zon schijnt er zeker 300 dagen per jaar.

Iedere wintersporter kan terecht in Espace Lumière

Voor skiërs van elk kaliber is dit wintersportgebied een prachtige bestemming. Door de aaneensluiting van twee skigebieden, vindt u hier een aanzienlijke lengte aan pistes en zullen zowel beginners als de off-piste liefhebbers hier een fantastische wintersportvakantie beleven. 's Avonds kunt u op de verlichte Pra Chauvet piste in Pra-Louo terecht. Ook voor de snowboarder zijn er in dit gebied ongekende mogelijkheden met een halfpipe en funpark. Langlaufen is wat minder toebedeeld in dit skigebied, maar binnen korte afstand, in Barcelonette vindt u ongeveer 30 kilometer loipen voor langlaufers van ieder niveau.

Met een vakantiehuis in Espace Lumière zit u goed!

Geniet in de avond van de après-ski. Volgens zuidelijke gebruiken wordt pas vanaf 20.30 uur gedineerd en komt het nachtleven daarom pas laat op gang. Met een ruime keuze aan restaurants, vindt u zeker iets naar uw smaak. Na alle inspanningen en een vermoeide dag, heeft u aan een vakantiehuis bij de piste een heerlijk rustpunt om even bij te komen.

Alle vakantiehuizen in Espace Lumière

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren