Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Espace Lumière
Skigebied
  Skigebied
Espace Lumière
Espace Lumière
Hoogte skigebied
2600m
1500m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
13x
Sleepliften
17x
Pistes Totaal: 180km
Beginner
21km
Gemiddeld
58km
Gevorderd
87km
Expert
14km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 2km

Bekijk ons wintersportaanbod

4 wintersport chalets in Espace Lumière

Bekijk ons aanbod

Een zonnige wintersportbestemming

Gelegen bij de bekende plaatsen Pra-Loup en La Foux-d'Allos, is het wintersportgebied Espace Lumière. Er liggen veel oude, aantrekkelijke en typisch Franse dorpjes in deze omgeving. Tot ver in het seizoen een sneeuwzekere bestemming voor jouw wintersportvakantie. Het grote en moderne skistation heeft vele brede afdalingen en is daarom ideaal voor beginners. Daarnaast is het ook een zonnige bestemming, want de zon schijnt er zeker 300 dagen per jaar.

Iedere wintersporter kan terecht in Espace Lumière

Voor skiërs van elk kaliber is dit wintersportgebied een prachtige bestemming. Door de aaneensluiting van twee skigebieden, vind je hier een aanzienlijke lengte aan pistes en zullen zowel beginners als de off-piste liefhebbers hier een fantastische wintersportvakantie beleven. 's Avonds kun je op de verlichte Pra Chauvet piste in Pra-Louo terecht. Ook voor de snowboarder zijn er in dit gebied ongekende mogelijkheden met een halfpipe en funpark. Langlaufen is wat minder toebedeeld in dit skigebied, maar binnen korte afstand, in Barcelonette vind je ongeveer 30 kilometer loipen voor langlaufers van ieder niveau.

Met een vakantiehuis in Espace Lumière zit je goed!

Geniet in de avond van de après-ski. Volgens zuidelijke gebruiken wordt pas vanaf 20.30 uur gedineerd en komt het nachtleven daarom pas laat op gang. Met een ruime keuze aan restaurants, vind je zeker iets naar uw smaak. Na alle inspanningen en een vermoeide dag, heb je aan een vakantiehuis bij de piste een heerlijk rustpunt om even bij te komen.

Alle vakantiehuizen in Espace Lumière
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020