Skigebied
Ax 3 Domaines
Skigebied
  Skigebied
Ax 3 Domaines
Ax 3 Domaines
Hoogte skigebied
2305m
1400m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
6x
Sleepliften
9x
Pistes Totaal: 36km
Beginner
9km
Gemiddeld
10km
Gevorderd
10km
Expert
7km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 5km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Ax 3 Domaines

Bekijk ons aanbod

Wintersportvakantie in een chalet in Ax 3 Domaines

In het hart van de 'Pyrénées ariégeoises', in de vallei van Ax, ligt het kuur- en skioord Ax-les-Thermes (720 meter hoogte), en het bijbehorende skistation Ax 3 Domaines. Het gereputeerde skistation bestaat uit 3 domeinen/skigebieden: Bonascre, Saquet en Campels, met samen 75 kilometer pisten, voor alle niveaus. Zit je hier in een vakantiehuis of wintersportchalet kun je genieten van een relaxte vakantie in de sneeuw: Bonascre (1400-2000 m.), midden in een bescherm dennenbos gelegen, biedt vriendelijke hellingen en ook de kleintjes kunnen hier terecht. Er is ook een kindercrèche, diverse faciliteiten en restaurants om in al je gemakken te voorzien. Saquet is voor de freestyle-liefhebbers, en in Campels vind je eerder woeste natuur en snelle, avontuurlijke pistes. Buiten het skiën worden er regelmatig activiteiten georganiseerd: 'snake-gliss', parapente, speed-riding, sneeuwschoenwandeltochten. Nieuw is het National Forest Park, een snowpark, met verschillende modules, rails en kicks voor de snowboarder. Keuze genoeg dus voor beginner en gevorderde wintersporter. Ontdek het ook, vanuit een chalet in Ax 3 Domaines / Ax-les-Thermes!

Ax-les-Thermes: wintersport en wellness!

De naam zegt het al, het historische plaatsje Ax-les-Thermes is van oudsher bekend om de thermale bronnen die zich in de vallei van Ax bevinden, de Romeinen kwamen er al om te baden in het zwavelhoudende water. Later werd het echt voor therapeutische doeleinden in gebruik genomen. En nu kun je, na een actieve dag op de lange latten of snowboard, lekker je spieren ontspannen in de thermaalbaden van Ax-les-Thermes! Geniet van de verschillende warme baden, sauna, hammam, jacuzzi, hydromassage en daarna lekker nog wat napraten en heerlijk slapen in je eigen vakantiehuis of chalet in Ax 3 Domaines!

Aangepast skiën in Ax 3 Domaines

Skiresort Ax 3 Domaines is gelabeld als 'Espace Loisir Handisport'. Het biedt ook aan gehandicapten de mogelijkheden te genieten van de pistes, door speciale uitrusting aan te bieden, zoals een speciale stabiele monoski, biski of skistoel.

Alle vakantiehuizen in Ax 3 Domaines
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020