Skigebied
Aillons- Margeriaz
Skigebied
  Skigebied
Aillons- Margeriaz
Aillons- Margeriaz
Hoogte skigebied
1845m
1000m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
0x
Sleepliften
19x
Pistes Totaal: 32km
Beginner
0km
Gemiddeld
22km
Gevorderd
6km
Expert
4km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 34km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Aillons- Margeriaz

Bekijk ons aanbod

Boek een wintersport chalet en ontdek Aillons- Margeriaz

Tot wel 2200 m hoog reiken de bergketens van Aillons- Margeriaz, hoog boven de steden Chambéry, Annecy, Aix-Les-Bains en Albertville. Voor langlaufers is dit een ideaal gebied, met maar liefst 150 km aan langlaufloipes. Geniet van het uitgebreide en mooie sneeuwlandschap vanuit uw chalet of vakantiehuis in Aillons- Margeriaz!

Geniet van de natuur in dit wintersportgebied

Aillons- Margeriaz is synoniem voor schoonheid en rust, met onder andere het natuurreservaat Parc des Bauges (5500 ha). Aillons- Margeriaz wordt gevormd door het skidomein Aillons (1000-1600) en Margeriaz (1400-1900). Samen bieden ze een heel palet aan sportieve uitdagingen zoals skiën (40 km. aan piste) en langlaufen (tussen Aillons-Le-Jeune en Lescheraines), trekken, sneeuwschoenwandelingen, canyoning etc. Kleintjes kunnen terecht in de creche (9 maanden tot 6 jaar), op skiles, en er worden ook diverse actieviteiten voor kinderen georganiseerd.

Ook niet te vergeten is de keur aan mooie dorpjes, zoals Saint-François de Sales en Arith. Deze dorpen hebben hun authenticiteit behouden en zijn daardoor zeer de moeite waard om te bezoeken. U zult hier vast en zeker een geweldige wintersportvakantie beleven, gezellig met familie of vrienden. Vanuit de warmte van uw chalet kunt u zo de piste op om de mooiste afdalingen te maken!

 

Maak kennis met de schoonheid en de rust van dit gebied!

Alle vakantiehuizen in Aillons- Margeriaz
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020