Vakantiehuizen op Terschelling waar je hond welkom is

Heb jij Terschelling wel eens bezocht? Met de prachtige natuurgebieden, lange stranden en mooie fiets- en wandelpaden is een vakantie op Terschelling altijd een goed idee. Als je toe bent aan samen met je trouwe viervoeter uitwaaien op het strand en genieten van de zon, dan is Terschelling een echte aanrader voor pure ontspanning. Mocht je liever actief bezig zijn, dan kun je op Terschelling je pret op met het kitesurfen en golfsurfen.

Waarvoor je ook het eiland wilt bezoeken, wij weten zeker dat Terschelling een heerlijke vakantiebestemming is voor jou en je hond.

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis in de duinen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor je vakantie naar Terschelling met hond? Dan zit je bij Belvilla helemaal goed, want wij hebben namelijk een ruim aanbod over het hele eiland verspreid waar je trouwe viervoeter welkom is. Wat deze vakantiehuizen zo uniek maken is dat ze slechts 1.7 km loopafstand hebben naar het strand. Als je buiten bij je vakantiehuis geniet van het zonnetje kun je de heerlijke zeegeluiden al horen.

Dus als je een frisse neus wilt halen samen met je trouwe viervoeter en de wind door je haren wilt laten waaien, dan is Terschelling jouw bestemming.

Vakantiehuis Terschelling duinen
Wat je niet mag missen op Terschelling

Tijdens uw verblijf op Terschelling mogen er sommige dingen niet ontbreken, namelijk een bezoek aan het natuurgebied de Boschplaat. Dit natuurgebied is het grootste natuurreservaat van Nederland, dat mag je natuurlijk niet overslaan. Hier kun je genieten van mooie vogelsoorten en als je goed kijkt, kun je er nog zeehonden spotten.

Ook een bezoek aan de Sint Janskerk in het plaatsje Doorn, het oudste gebouw op het eiland uit het jaar 1250. Nog iets unieks op Terschelling is de 400 jaar oude vuurtoren Brandaris die je in West-Terschelling kunt vinden. Deze vuurtoren is de oudste vuurtoren van ons land.

Alle vakantiehuizen op Terschelling
FAQs Terschelling met hond
Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden op Terschelling?

Tijdens je bezoek aan het eiland Terschelling is een bezoekje aan Midsland, West aan Zee en Formerum een echte aanrader. Ook kun je vanuit Terschelling makkelijk reizen naar een van de andere Waddeneilanden.

Wat moet ik tijdens mijn vakantie op Terschelling echt doen?

Leuke dingen om te doen tijdens je vakantie op Terschelling zijn onder andere: fietsen, wandelen en het verkennen van de natuurgebieden die het eiland te bieden heeft.

Wat is de beste tijd voor een vakantie naar Terschelling?

De periode van juni tot september is de beste periode voor een vakantie naar Terschelling.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020