Belvilla plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie
Huiscode: IT-25080-26
Overzicht Beschikbaarheid en prijzen Foto's Beoordelingen Indeling Omgeving

Vakantiehuis Moniga del Garda Gardameer 4 personen

Verzorgde accommodatie die voorzien is van alledaags comfort. Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuis voelt.
Gastwaardering: 8.3
Cijfer: 8.3 / 10 Ingevulde enquêtes: 19 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
za 20-01-2018 / za 27-01-2018 € 647€ 597
Beschikbaarheid en prijzen
4
Aantal personen: 4
2
Aantal slaapkamers: 2
1
Huisdieren: Max. 1
Niet roken
WiFi

Vakantiehuis (Niet vrijstaand)

Huisbeschrijving:

Geschakeld vakantiehuis met privé tuin en gezamenlijk zwembad, met schitterend uitzicht op het Gardameer. Het vakantiehuis ligt in een kleinschalige residence met 17 huizen. Vanuit de privé tuin waar men heerlijk in de openlucht kan lunchen of dineren, het privé terras en vanuit het gemeenschappelijke zwembad met ligweide kijkt men uit over het meer. Het Gardameer is in ca. 5 minuten te bereiken via een voetpad. De centrale ligging is ideaal om de gezellige plaatjes aan het Gardameer te bezoeken, waaronder het dichtbijgelegen Salò, Desenzano del Garda en Sirmione. Attractieparken zoals Gardaland en waterpark Canevaworld zijn goed bereikbaar. In minder dan een uur bereikt u ook steden als Verona, Brescia en Mantova. Voor sportliefhebbers zijn er tevens golfbanen, mogelijkheden voor zeilen, windsurf, kanoën, fietsen, trekking en paardrijden. Belangrijk: Bij het gebruik van het zwembad, dan kunt u rekening houden met de andere gasten en kunt u niet storen, vooral de rusttijden 13:00-15:00. Houd er ook aandacht schenken aan de regelgeving voor afvalverwerking, voor degenen die niet voldoen aan een deel van de borg te houden.

Lees meer
Lees minder

Beschikbaarheid en prijzen

Verblijfsduur:
Januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Februari 2018
ma di wo do vr za zo
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28  
Maart 2018
ma di wo do vr za zo
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
April 2018
ma di wo do vr za zo
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  
 
... Beschikbare aankomstdatum ... Geselecteerde aankomstdatum

Zaterdag 20-01-2018 / Zaterdag 27-01-2018

Prijs inclusief:
Bedlinnen, Boekingskosten, Eindschoonmaak, Schadeverzekering
€ 597
€ 647
Bijkomende kosten:
Borgsom: € 200 terug 14 dagen na vertrek (U dient de borg contant te betalen bij aankomst)
Huisdieren: Max. 1; gratis (Huisdieren alleen toegestaan mits aangelijnd / in bench)
Nu boeken
Optie nemen niet mogelijk
De beschikbaarheid van deze accommodatie wordt na het boeken gecontroleerd.
Optionele services ter plaatse
Badlinnen: Zelf meenemen
Keukenlinnen: Zelf meenemen
Wifi: Gratis
Telefonisch boeken:  1 800 7197573
vandaag bereikbaar tot 21.00

Andere bezoekers bekeken ook…

Foto's

Exterieur vakantiehuis (zomer) Exterieur vakantiehuis (zomer)
Exterieur vakantiehuis (zomer) Exterieur vakantiehuis (zomer)
Exterieur vakantiehuis (zomer) Exterieur vakantiehuis (zomer)
Zwembad van vakantiehuis Zwembad van vakantiehuis
Zwembad van vakantiehuis Zwembad van vakantiehuis
Zwembad van vakantiehuis Zwembad van vakantiehuis
Zwembad van vakantiehuis Zwembad van vakantiehuis
Woonkamer Woonkamer
Woonkamer Woonkamer
Woonkamer Woonkamer
Woonkamer Woonkamer
Woonkamer Woonkamer
Keuken Keuken
Keuken Keuken
Slaapkamer Slaapkamer
Slaapkamer Slaapkamer
Badkamer Badkamer
Terras / Balkon Terras / Balkon
Terras / Balkon Terras / Balkon
Tuin (zomer) Tuin (zomer)
Tuin (zomer) Tuin (zomer)
Omgeving (zomer) (1-5 km) Omgeving (zomer) (1-5 km)
Omgeving (zomer) (1-5 km) Omgeving (zomer) (1-5 km)
Omgeving (zomer) (1-5 km) Omgeving (zomer) (1-5 km)
Omgeving (zomer) (1-5 km) Omgeving (zomer) (1-5 km)
Bekijk meer foto's (9)
Bekijk minder foto's

Beoordelingen

8.3 Ingevulde enquêtes: 19

Beoordelingen van eerdere gasten:

Dhr. Hauglustaine
België

Excellent accueil à l'agence immobilière. Hébergement sympa avec tout le confort nécessaire, une terrasse où nous avons pris nos repas tous les jours, grâce au climat idéal de la 1ère semaine de juillet, et un petit jardin privé très agréable. En outre, la région du Lac de Garde est vraiment magnifique à conseiller pour le amateurs de superbes paysage (lac, montagne, ...).

Uitstekende thuisbasis van de "makelaar. Mooie accommodatie met alle comfort, een terras waar we onze maaltijden nam elke dag, dankzij het ideale klimaat voor de eerste week van juli, en een klein, gezellig eigen tuin. Bovendien, de omgeving van het Gardameer is echt mooi adviseur voor de liefhebbers van mooie natuur (meer, bergen, ...).

Verblijfsdatum: 01-07-2017 — 08-07-2017
Mvr. De Blick
België

Wij hadden Belvilla verwittigd dat we pas zondag zouden aankomen. Volgens een medewerker was dit ook doorgegeven aan de verhuurder. No problem. Zaterdag wou ik dit nog eens checken, maar kon geen medewerker van Belvilla aan de lijn krijgen steeds antwoordapp. Dan maar de Immo zelf gebeld, bleek dat de aankomst zondag wel een probleem was omdat de immo dan gesloten is ! De eigenaar van de Immo heft me dan later een sms gestuurd,( Italiaans) dat we de sleutel in een nabijgelegen bar moesten ophalen. Gelukkig spreek ik een woordje Italiaans) Zonder enige uitleg moesten we dus ons huisje zoeken, de werking van de autom.poort, het veiligheidsslot, enz...We mochten dan wel weer de maandag nog eens langsgaan voor verder info. Ik wou weer geen dag spenderen aan al dit gedoe. Spijtig maar dit is de tweede keer dat Belvilla beloofd dat de info van verandering van aankomst is doorgegeven en dat wij uiteindelijk alles zelf moeten regelen. Vorig jaar was dit ook het geval in Vieste. Het huisje zelf was wel ok, de dampkap werkte maar had geen afvoer ! Dus de damp kwam gewoon in de kamer, verschillende lampen werkten niet, het fornuis werkten er maar 2 van de 4 branders. Voor de rest alles inorde, proper en verzorgde tuin, nieuw kookgerei. Ik heb geprobeerd om via het Belvilla nummer info te verkrijgen, ivm met de aankomst, omdat ik vermoedde dat de immo zondag niet open ging zijn en wij dus onze sleutel niet konden afhalen. Ik kreeg steeds het antwoord apparaat.(slechte service) Dan maar naar de immmo in Italie gebeld ( In het Italiaans) De aankomst op zondag bleek idd. een probleem. Achteraf heeft de verantwoordelijke van de immo, een sms gestuurd met instructies, we moesten de sleutel gaan ophalen in een bar op het dorpsplein.

Verblijfsdatum: 17-09-2016 — 27-09-2016

Reactie van de huiseigenaar:

In reference to the review of the customers, there are some things untrue: for example, that they found no explanation of how to find the house and in the Italian language. The keyholder wrote it in English and inserted it into an envelope with the keys, together with a map (very simple) but still clear on how to reach the home. Then, when customers called the keyholder office, they asked them (in English) if they had been a problem in picking up the keys at a nearby bar, and they told there was no problem. In the envelope the heyholder then left a message in English in order to meet them the following monday (the day after arrival) for all the explanations of the case, but from them no one showed up. When they presented themselves, only on Thursday (or Friday), asking if everything was OK, they answered yes, and when the keyholder asked them the bail as normal, they did not want to deliver. Upon check out the keyholder therefore warned the owner not to give them back their deposit as it was not in his possession. As for the hood, the self-filtering type does not have a connection with the outside. Its purpose is to reduce odors and not to disperse the smoke, so the fact that the steam was not eliminated is not a defect of the same. However, the owner proceeded to change the filters. Concerning the hob burners (worked two out of four), guests must insist a bit for their ignition. Knowing that, the owner provided the kitchen with a piezoelectric device that, if it was not found by the guests, had been probably subtracted from a previous guest. If guests would ask for keyholder's help they might have had the relevant information. The bulbs were promptly replaced. The keyholder has a longstanding partnership with the owner and has always demonstrated his reliability and competence. The day of the arrival of the guests his office was closed (and it is a real exception) as he and his family attended a wedding. The owner hopes that his considerations may be useful to regain credibility. He is sorry if the customer have not fully enjoyed their holiday, and he hopes they can come back to Italy soon, but he does not believe he deserves such negative review.

Met betrekking tot de herziening van de klanten, zijn er enkele dingen onwaar: bijvoorbeeld, dat ze vonden geen uitleg over het huis te vinden en in de Italiaanse taal. De sleutelhouder schreef het in het Engels en het ingevoegd in een envelop met de sleutels, samen met een kaart (zeer eenvoudig), maar nog steeds duidelijk over hoe de home.Then bereiken, wanneer klanten de zogenaamde sleutelhouder kantoor, vroegen ze hen (in het Engels) als ze een probleem in het oppakken van de sleutels bij een nabijgelegen bar was geweest, en ze vertelden was er geen problem.In de envelop de heyholder vervolgens een bericht achtergelaten in het Engels om ze te voldoen aan de volgende maandag (de dag na aankomst) voor alle verklaringen van de zaak, maar van hen niemand opdagen. Als ze zelf gepresenteerd, alleen op donderdag (of vrijdag), met de vraag of alles ok was, antwoordde ze ja, en toen de sleutelhouder hen vroeg de borgtocht als normaal, wilden ze niet uit te brengen. Bij het uitchecken de sleutelhouder daarom waarschuwde de eigenaar niet om ze terug te geven hun storting zoals het was niet in zijn bezit. Zoals voor de kap, doet de zelf-filtering soort geen verbinding met de buitenwereld. Het doel is geuren en niet om de rook te verspreiden, zodat het feit dat de stoom niet geëlimineerd is geen defect daarvan. De eigenaar overgegaan tot de filters te vervangen. Voor de kookplaat branders (werkte twee van de vier), gasten moeten een beetje voor hun ontsteking te dringen. Wetende dat, de eigenaar op voorwaarde dat de keuken met een piëzo-elektrisch apparaat dat, als het niet werd gevonden door de gasten, was waarschijnlijk afgetrokken van een vorige gast. Als u zou vragen voor sleutelhouder 's hulp die ze kunnen de relevante informatie hebben gehad. De bollen werden onmiddellijk vervangen. De sleutelhouder heeft een jarenlange samenwerking met de eigenaar en heeft altijd blijk gegeven van zijn betrouwbaarheid en deskundigheid. De dag van de aankomst van de gasten zijn kantoor gesloten was (en het is een echte uitzondering) als hij en zijn familie een bruiloft bijwoonde. De eigenaar hoopt dat zijn overwegingen nuttig zijn om regai kunnen zijn

huiseigenaar
Dhr. Van Der Jagt
Nederland

Mooi uitzicht! Prachtig zwembad! Leuke week gehad! Jammer darT de schoonmaak te wensen overliet!

Verblijfsdatum: 23-07-2016 — 30-07-2016
Dhr. Oosterbosch
België

Mooi verblijf in een rustige omgeving met een mooi vergezicht over het meer. Zeer verzorgd zwembad met ruime zonneweide er rond voor de rust- en recupereerdagen met een veilig afgesloten tuin aan de woning. Verschillende uitstappen mogelijk in de onmiddellijke en iets verdere omgeving voor zowel natuurliefhebbers als cultuursnuivers.

Verblijfsdatum: 16-07-2016 — 23-07-2016
Dhr. Laruweere
België

Villa op wandelafstand van strand, haven en dorp met weids uitzicht over het Gardameer zowel vanaf het terras en tuintje als vanaf het zwembad. Aan het strand is een mooie 3 km lange promenade aangelegd tot aan Padenghe.

Verblijfsdatum: 02-07-2016 — 16-07-2016
Mvr. Frerking
Duitsland

Hat sehr gut gefallen, vor allem für Hund sehr gut geeignet.\r\nAus Sauberkeit muss mehr geachtet werden. Dusche sehr schmutzig.\r\nK࿌he war gut ausgestattet.\r\nAm Abfallsystem muss noch gearbeitet werden.\r\nInsgesamt aber toller Urlaub

Echt leuk, vooral voor de hond zeer geschikt. \\ r \\ nVoor netheid moet meer worden gerespecteerd. R \\ nK ࿌ hij was erg vies douche. \\ Goed uitgerust. \\ R \\ Non afval systeem moet belangrijke werk. \\ R \\ nTotal maar geweldige vakantie

Verblijfsdatum: 06-09-2014 — 13-09-2014
Dhr. Van Hoolwerff
Nederland

Een heerlijke rustige vakantie gehad

Verblijfsdatum: 21-07-2012 — 28-07-2012
Mvr. Lambregts
Nederland

Prima huisje, lekker rustig gelegen met heerlijk zwembad.

Verblijfsdatum: 16-07-2011 — 23-07-2011
Dhr. Eberle
Duitsland

Die Anlage ist sehr ruhig, der Bereich mit dem Swimmingpool sehr schön mit dem Blick auf den Gardasee. Dadurch, dass hier nur ein Haus vermietet wird und der Rest von Italiener hauptsächlich am Wochenende und wahrscheinlich in den Ferien benützt wird, hatten wir absolute Ruhe. Ansonsten wird es wahrscheinlich ein bißchen lauter. Das Haus selbst war als komfortabel beschrieben, ist aber durch einiges noch zu verbessern. So vermissten wir eine Kaffeemaschine ( deutsche ), Toaster und auch deutsche Sender im TV wären ganz nett gewesen. Die Matratze war nicht alt, aber nicht bequem. Und die Einrichtung selbst hätte man schöner gestalten können. Doch durch das traumhafte Wetter, die Nähe zum See und der wirklich ruhigen Lage, sowie dass wir den Pool fast immer für uns allein hatten, hatten wir einen schönen und erholsamen Aufenthalt. Für kleine Kinder nicht wirklich geeignet, da der kleine Garten am Rand stark abfallend ist.

Het resort is zeer rustig, het gebied met het zwembad erg leuk. Met uitzicht op het Gardameer Feit dat slechts een huis wordt verhuurd en de rest van de Italianen wordt voornamelijk gebruikt in het weekend en waarschijnlijk tijdens de vakantie, hadden we absolute rust. Anders is het waarschijnlijk een beetje luider. Het huis zelf werd beschreven als comfortabel, maar het is het verbeteren van een aantal nog niet. Dus we misten een koffiezetapparaat (Duits), broodrooster en zelfs Duitse zenders op tv zou leuk geweest zijn. De matras was niet oud, maar niet comfortabel. En de instelling zelf had beter gekund ontworpen. Maar is het fantastische weer, de nabijheid van het meer en echt rustig gelegen, en het zwembad die we bijna altijd voor onszelf hadden, we hadden een prettig en ontspannen verblijf. Voor kleine kinderen, niet echt geschikt vanwege de kleine tuin aan de rand is weg valt.

Verblijfsdatum: 11-09-2010 — 18-09-2010
Bekijk meer beoordelingen (4)
Bekijk minder beoordelingen

Indeling

Oppervlakte huis: 55 m²

Parterre
  open keuken oven, koel-/vriescombinatie  
  woon/eetkamer TV (satelliet)  
2x slaapkamer 2-pers. bed  
  badkamer douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine  
Algemeen
  garage    
  douche (buiten)    
  verwarming (CV)    
  terras (privé)    
  tuin (privé, omheind)    
  tuinmeubilair    
  BBQ    
  parking    
  zwembad (gedeeld met andere gasten, 19 x 10 m., geopend van Mei t/m Sep)    

Omgeving

Het vakantiehuis Attracties Golfbanen Luchthavens
  Centrum 500 m     Levensmiddelen 800 m  
  Meer 300 m     Openbaar overdekt zwembad 10 km  
  Openbaar vervoer 300 m     Restaurants 300 m  
 
Sluiten
 • Exterieur vakantiehuis (zomer)
 • Exterieur vakantiehuis (zomer)
 • Exterieur vakantiehuis (zomer)
 • Zwembad van vakantiehuis
 • Zwembad van vakantiehuis
 • Zwembad van vakantiehuis
 • Zwembad van vakantiehuis
 • Woonkamer
 • Woonkamer
 • Woonkamer
 • Woonkamer
 • Woonkamer
 • Keuken
 • Keuken
 • Slaapkamer
 • Slaapkamer
 • Badkamer
 • Terras / Balkon
 • Terras / Balkon
 • Tuin (zomer)
 • Tuin (zomer)
 • Omgeving (zomer) (1-5 km)
 • Omgeving (zomer) (1-5 km)
 • Omgeving (zomer) (1-5 km)
 • Omgeving (zomer) (1-5 km)

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2018 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken