Een selectie van onze huizen

Vakantiehuisjes in Zeeland waar je hond van harte welkom is

Bekijk het aanbod aan vakantiehuisjes voor een heerlijke vakantie in Zeeland waar je trouwe viervoeter mee kan. Deze huizen zijn van alle gemakken voorzien die aan de wensen en behoeften van jou en de hond voldoen. Zo zijn er huisjes langs het strand om eindeloos wandelingen te maken over het Noordzeestrand en beschikken ze over een omheinde tuin om tot laat te rennen en ravotten.

Daarnaast vind je in Zeeland diverse wandelroutes en leiden fietspaden langs afwisselende landschappen van bosrijke gebieden en landbouwgebieden.

Wij weten zeker dat Zeeland een heerlijke vakantiebestemming is voor jou en je hond.

Bekijk ons aanbod

220 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis in Zeeland

Rennen en ravotten over het strand, wandelen of fietsen langs afwisselende landschappen van bosrijke gebieden en landbouwgebieden en een duik nemen na een lange wandeling, een vakantie in Zeeland is een plezier voor de hond en het baasje.

Wij hebben een ruim aanbod over Zeeland verspreid waar je trouwe viervoeter welkom is. Deze vakantiehuizen liggen op loopafstand van het strand en zijn gunstig gelegen van het centrum van verschillende steden.

Dus als je een frisse neus wilt halen samen met je hond en de wind door je haren wilt laten waaien, dan is Zeeland een heerlijke bestemming voor een weekendje weg.

Vakantiehuisje in Zeeland met hond
Wat je niet mag missen in Zeeland

Onze vakantiehuisjes zijn ideaal gelegen om een bezoekje te brengen aan het mooie stadje Veere, gelegen aan het Veerse meer, met haar oude straatjes, authentieke winkels, gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants. Veere heeft een aantal mooie bezienswaardigheden zoals de Campveerse Toren, het Stadshuis en de Schotse huizen. Ook de bekende havenplaats Yerseke is zeker een bezoek waard. Yerseke ligt aan de Oosterschelde en staat bekend om haar mosselen. Daarnaast vind je hier het Oosterscheldemuseum, dat de geschiedenis van de mossel- en oesterteelt in Yerseke vertelt. Ook de steden Middelburg, Goes, Zierikzee en Vlissingen zijn eveneens aanraders.

Bekijk hier onze landelijk gelegen vakantiehuizen!
FAQ - Zeeland hond
Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Zeeland?

Tijdens je bezoek aan Zeeland is een bezoekje aan het mooie stadje Veere, het Veerse meer, de bekende havenplaats Yerseke en de steden Middelburg, Goes, Zierikzee en Vlissingen echte aanraders.

Wat moet ik tijdens mijn vakantie in Zeeland echt doen?

Leuke dingen om te doen tijdens je vakantie in Zeeland zijn onder andere: lopen over het Noordzeestrand, wandelen of fietsen langs afwisselende landschappen van bosrijke gebieden en landbouwgebieden en een duik nemen na een lange wandeling.

Wat is de beste tijd voor een vakantie naar Zeeland?

De beste periode voor een vakantie naar Zeeland is van juni tot september.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020