Top bezienswaardigheden in Zeeuws-Vlaanderen

De badcultuur van Cadzand-Bad

Verse Vis in Breskens

Het verdronken land van Saeftinge

Het strand van Cadzand

Aanmelden

Vakantie in Zeeuws-Vlaanderen

Op zoek naar een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen? Dan ben je bij Belvilla aan het goede adres! Met een ruim en divers aanbod aan vakantiehuizen in dit prachtige gebied in Nederland, boek je het hele jaar door zorgeloos je vakantie. Het huidige Zeeuws-Vlaanderen bestaat officieel nog uit drie grote gemeenten: Terneuzen, Hulst en Sluis. Rond deze steden vind je de kleine pittoreske dorpjes, de schoonste stranden, een lange dijkkust, polders, dennenbossen en zandgronden. Daarnaast komen ook cultuurliefhebbers tijdens een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen niets te kort! De regio barst namelijk van de historische verhalen waarvan de prachtige stadjes en dorpen de overblijfselen zijn. Een ideale bestemming dus voor je vakantiehuis aan zee. Ontdek het allemaal vanuit je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen!

Vakantie in Zeeuws-Vlaanderen aan het strand!

Je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen ligt vlakbij de kust! Deze stranden zijn al meerdere malen verkozen tot de schoonste stranden van Nederland én de voorzieningen zijn ook van hoog niveau. Verspreid over de uitgestrekte stranden bevindt zich een zeer ruim aanbod aan allerlei horecazaken. Absoluut het bezoeken waard dus! In de zomer geniet je hier natuurlijk volop van de zon, maar ook in de andere seizoenen is het goed toeven op de stranden! Maak een heerlijke strandwandeling en rust uit met een kop koffie bij één van de vele paviljoens. Volop genieten dus tijdens je vakantie in Zeeuws-Vlaanderen!

Ontdek de cultuur en historie vanuit je vakantiehuis

Vanuit je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen ontdek je eenvoudig de geschiedenis van Zeeland. De bijzondere historie van deze regio is namelijk terug te zien in de prachtige stadjes en dorpen, maar ook in het landschap zelf! Deze barst namelijk van de verdedigings- en vestingswerken die als restanten zijn overgebleven van de Tachtigjarige Oorlog. Denk aan de stadswallen, de Staats-Spaanse Linies en het houten beeldje ‘Jantje van Sluis’ uit 1421. Nieuwsgierig geworden naar het verleden van deze prachtige regio? Duik dan snel in ons aanbod en boek je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen!

Genieten aan de badplaatsen van Zeeuws-Vlaanderen

De kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen is maar liefst 17 kilometer lang en bezit over vier bekende badplaatsen. In Breskens is van alles te zien dankzij de imposante scheepvaart op de Westerschelde. Cadzand is de plek waar sportliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Wandelen, surfen, powerkiten of vliegeren: in deze badplaats kan het allemaal! Aan het strand van Goede beleven kinderen volop spetterplezier dankzij de aanwezigheid van een prachtig duingebied volop watertjes waar overheen gesprongen kan worden. Ga je met de hele familie genieten van een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen? Nieuwvliet beschikt over een breed strand waar je alle ruimte hebt om te zonnebaden of te wandelen. Boek dus snel je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen voor een heerlijke vakantie!

Hulst: een bezoekje waard tijdens je vakantie!

Naast de schitterende stranden en duinen, bezit Zeeuws-Vlaanderen ook een prachtige vestigingsstad: Hulst. In deze stad is het genieten voor jong en oud! Zo kun je hier vanuit je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen eindeloos shoppen, Bourgondisch tafelen dankzij de heerlijke streekgerechten, maar ook ontspannen fietsen en wandelen. Een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes brengt je langs de indrukwekkende liniedijken, forten en prachtige boerderijen. De binnenstad van Hulst is mooi gerestaureerd en bevat prachtige bezienswaardigheden. Op zoek naar een stukje cultuur en historie? Boek dan snel een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen op onze website!

Alle vakantiehuizen in Zeeuws-Vlaanderen
Veelgestelde vragen over een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌vakantiehuizen ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ in Zeeuws-Vlaanderen?

In Zeeuws-Vlaanderen kun je kiezen uit 70+ Belvilla vakantiehuizen. ‌

 

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ in Zeeuws-Vlaanderen?‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ in Zeeuws-Vlaanderen moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Gent, Brugge, Ieper en Groede. 

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ in Zeeuws-Vlaanderen zeker doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ in Zeeuws-Vlaanderen die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌

  • Wandelen
  • Surfen
  • Powerkiten
  • Kitesurfen

 

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ in Zeeuws-Vlaanderen absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In Zeeuws-Vlaanderen kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ van preisoep, potjevleesch en asparagus a la flamande.

 

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar Zeeuws-Vlaanderen?‌ ‌

Als je op vakantie wilt naar Zeeuws-Vlaanderen, kun je het beste gaan in de periode van april tot en met juni.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020