Aanmelden

West-Slovenië / Kust

Met een vakantiehuis in deze regio hoef je je niet te vervelen. Deze regio is bijzonder divers! In het gebied Gorenjska zijn vele steden met en historisch centrum te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Kranj. Deze streek is een van de mooiste gebieden in Slovenië. Je vindt er indrukwekkende bergen en prachtige meren. Dit alles ligt tussen groene valleien. 

Ontdek de verschillende regio’s vanuit je vakantiehuis is Slovenië

Het Triglav Nationaal Park is ruim 800 km groot en genoemd naar de grootste berg van het land: de Mount Triglav, die 2864 meter hoog is. Naast de vele bergen zijn er tal van bergriviertjes, watervallen en meren. Het meer van Bohinj met de Savica waterval en de berg Vögel zijn bijzondere bezienswaardigheden. Naast genieten van de natuur kun je hier ook actief aan de slag. Ontdek de natuur eens van een andere kant vanuit een parachute of hang-glider of op het water vanuit je kano of raft!
Langs de Adriatische kust kun je genieten van het heerlijke mediterrane klimaat. Ga vanuit je vakantiehuis op ontdekkingstocht langs de verschillende havenstadjes. In deze regio vind je ook de adembenemende Karst grotten die je soms verrassende natuurverschijnselen laten zien.


Wintersport in Slovenië

Wintersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het skigebied Kranjska Gora. Dit zeer gemakkelijk te bereiken gebied is geschikt voor wintersporters van verschillende niveaus. De afdalingen en paden in Kransjka Gora en Gozd Martuljek zijn zeer geschikt voor beginnende skiërs. Op zoek naar iets meer uitdaging? In de Podkoren wordt iets meer van je gevraagd en brengt daardoor een leuke uitdaging voor gevorderde skiërs. Ook voor langlaufers zijn er mooie routes uitgestippeld. Verblijf in een gezellig chalet of een appartement dat van alle gemakken is voorzien.

Alle vakantiehuizen in West-Slovenië / Kust
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020