Weekje weg in een vakantiehuis? Op vakantie met Belvilla

Een selectie van onze huizen

Weekje weg in een vakantiehuis

Wilt u er even tussenuit? Is een paar dagen net te weinig, kies dan voor een weekje weg. Of u nou in Nederland wilt blijven of last minute een weekje gaat genieten van de zon in Spanje. Belvilla heeft een breed aanbod aan vakantiehuizen, appartementen en vakantieparken die geschikt zijn voor een weekje weg.

Bekijk ons aanbod

8.787 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Weekje weg in Nederland

Voor een leuke vakantie hoeft u niet ver te reizen. Soms kan een vakantie in Nederland precies zijn wat u nodig heeft. Kies voor een weekje op een vakantiepark aan de kust of een ruime villa in een natuurlijke omgeving.

Lees meer
Weekje weg in Nederland
Er even tussenuit in de zomervakantie

In de zomervakantie wilt u vast een weekje weg om te genieten van het lekkere weer en helemaal tot rust te komen. De zomer is het perfecte moment om er even met uw partner, gezin of met een groep vrienden tussenuit te gaan. Bij Belvilla hebben we een ruim aanbod aan vakantiehuizen.

Lees meer
Weekje zomervakantie
Weekje op wintersport

Heeft u zin in een weekje wintersport in het winterseizoen van 2019-2020? Dat kan! Gaat u met heel de familie, uw vrienden of uw gezin skiën? Of u nou naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Tsjechië, Zwitserland of Duitsland gaat om te skiën: elk land heeft genoeg mogelijkheden voor uw wintersport om er even lekker tussenuit te zijn.  

Lees meer
Weekje wintersport
Een weekje genieten op een vakantiepark

Bent u toe aan een weekje weg? Kies dan voor een vakantiepark, daar kunt u ontspannen vakantie vieren. Zowel in Nederland als in België, maar ook in Duitsland en Frankrijk vindt u mooie vakantieparken met luxe bungalows. Tijdens een weekje op een vakantiepark heeft u alles binnen handbereik. Zo zijn er vaak verschillende faciliteiten aanwezig zoals een supermarkt, restaurant en kidsclub.

Lees meer
Weekje vakantiepark
Last minute weekje weg

Bedenkt u een paar dagen van tevoren dat u een weekje weg wilt? Dat kan! Bij Belvilla vindt u het hele jaar door last minutes. Zo kunt u vlak voor vertrek nog even een weekje weg boeken. Weet u al voor welk seizoen u gaat?

Lees meer
Last minutes
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020