Alle bestemmingen op Walcheren

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen

Top bezienswaardigheden op Walcheren

Bezoek Vlissingen en Middelburg

Natuurlijk Manteling van Walcheren

De geschiedenis van Walcheren

Een actief dagje uit

Aanmelden

Walcheren

Geniet van een heerlijke vakantie op Walcheren. Dit schiereiland in het westen van de provincie Zeeland bestaat uit bijzondere natuur, schone stranden, pittoreske dorpen en levendige steden. Een prima vakantiebestemming voor in de zomer, maar ook een heerlijk uitvalspunt voor een weekendje weg gedurende de overige seizoenen van het jaar. Kijk snel tussen ons aanbod en vind je ideale vakantiehuis op Walcheren!

Een vakantie aan zee op Walcheren

Op zoek naar een vakantiehuis aan zee? Dan zit je bij Belvilla goed! Want ook in de regio Walcheren hebben we een ruim aanbod aan vakantiehuizen. Bovendien zijn de stranden hier prachtig! Goudgeel, heerlijk breed en goed toegankelijk! Zowel jong als oud kan zich tijdens een vakantie op Walcheren vermaken aan de kust met zwemmen, schelpen zoeken en zandkastelen bouwen.

De duinen zijn een wandeltocht waard! Vanuit je vakantiehuis op Walcheren sta je zo bovenop een duin van maar liefst 50 meter hoog en met een weids uitzicht over de zee. Gegarandeerd dat je een indrukwekkend schip voorbij ziet varen! Heb je zin in een drankje of een maaltijd? Klop dan aan bij één van de vele paviljoens. Keuze genoeg! Duik snel in ons aanbod vakantiehuizen op Walcheren en geniet van een heerlijke vakantie aan de kust!

 

Actief bezig zijn tijdens je vakantie op Walcheren

Je vakantiehuis op Walcheren is het ideale startpunt voor een activiteit in, op en aan het water. Wandelen is heerlijk in dit mooie stukje Zeeland. Via een knooppuntensysteem loop je langs de mooiste plekken van Walcheren. Ook als je liever actief bezig bent op het water is een vakantie op Walcheren ideaal. Je kunt er een bootje huren, surfen, duiken en zeilen! Enthousiast geworden? Duik dan snel in ons aanbod en vind het vakantiehuis op Walcheren dat bij je past!

Zien en beleven vanuit je vakantiehuis op Walcheren

Dat je je tijdens een vakantie in Zeeland niet hoeft te vervelen blijkt wel duidelijk, er zijn genoeg plaatsen te bezoeken en activiteiten om te doen! Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Westhove, de Grote kerk in Veere, de markante vuurtoren van Westkapelle of één van de bijzondere steden die de regio telt.

Vlissingen kent een gezellige boulevard en ademt een maritieme sfeer uit. Benieuwd naar het verleden van deze stad? Bezoek dan het Zeeuws Maritiem muZEEum! Ook de hoofdstad van Zeeland, Middelburg, is absoluut een bezoekje waard. Hier wordt je werkelijk overspoeld door de monumenten met als hoogtepunt de eeuwenoude Norbertijner Abdij!

Maak vanuit je vakantiehuis op Walcheren een stadswandeling in Middelburg en sluit de dag af in een heerlijk maritiem restaurant, of bereid zelf een heerlijke maaltijd voor de hele familie in de keuken van je eigen accommodatie! Duik snel in ons aanbod vakantiehuizen op Walcheren en beleef een veelzijdige vakantie in het mooie Zeeland.

Enthousiast geworden over deze prachtige regio? Bij Belvilla boek je zorgeloos en snel een vakantiehuis op Walcheren!

Alle vakantiehuizen op Walcheren
Veelgestelde vragen over een vakantie op Walcheren
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌vakantiehuizen ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ op Walcheren? ‌

Op Walcheren kun je kiezen uit 100+ Belvilla vakantiehuizen.

 

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ op Walcheren?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ op Walcheren moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Deltapark Neeltje Jans, Mini Mundi, het Zeeuws Museum en Vlissingen. 

 

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ op Walcheren zeker doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ op Walcheren die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌

  • Surfen
  • Duiken
  • Zeilen

 

Hoe‌ ‌kan‌ ‌ik‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌reizen‌ ‌vanuit‌ ‌Nederland?‌ ‌

Toeristen‌ ‌uit‌ ‌Nederland‌ ‌reizen‌ met de trein, de bus of de auto naar Walcheren. ‌ ‌ ‌

 

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ op Walcheren absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

Op Walcheren kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ van mosselen, oesters, zeekraalquiche, Zeeuwse babbelaars en Zeeuwse Bolus.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020