20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Vroegboek vakantiehuizen voor de zomervakantie

Er is geen beter moment om een heerlijke zomervakantie te boeken dan in de winter. Terwijl het buiten koud is, kun je thuis al op zoek gaan naar fascinerende bestemmingen, prachtige vakantiehuizen en adembenemende uitzichten. Ga je voor een relaxte vakantie met veel privacy? Kies je voor een luxe vakantiehuis met een privé-zwembad? Of hou je toch meer van een gezellige vakantie op een vakantiepark, vol spannende activiteiten? Maak jouw droomvakantie alvast werkelijkheid en boek nu een vakantiehuis bij Belvilla.

Bekijk ons aanbod

3.039 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vroegboek zomervakantie naar Zuid-Europa

Als je er zeker wil zijn dat het zonnetje schijnt op je vakantie, dan kun je ervoor kiezen vakantie te vieren in Zuid-Europa. Relaxen aan de prachtige stranden, genieten van de beeldschone natuur en cultuur snuiven in de oude steden, je vindt het allemaal terug in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Lees meer
Vakantiehuizen in Zuid-Europa
Vroegboek vakantiehuis in Nederland

Voor een fantastische vakantie hoef je niet ver weg. In ons eigen kikkerlandje is er genoeg te beleven. Kies voor een vakantiehuis aan de Nederlandse kust, ga op ontdekkingstocht op de Waddeneilanden of beleef de natuur op de Veluwe.

Lees meer
Vakantiehuizen in Nederland
Vroeg boeken of last minute?

Ga je de zomervakantie van 2020 vroeg boeken of kies je juist voor een last minute vakantie? De belangrijkste reden voor mensen om vroeg of heel laat te boeken, is het voordeel dat het hen oplevert. Ben je een avonturier en doe je graag spontane dingen? Dan is een last minute vakantie een echte aanrader. Gaat de voorkeur uit naar een specifieke plaats? Dan raden we aan om vroeg te boeken.

Lees meer
Alle zomervakanties
Vroegboek zomervakantie aan zee

In de zomervakantie is het vaak lekker weer en dan is het toch heerlijk om gemakkelijk naar het strand toe te kunnen om lekker af te koelen in de zee. Klinkt dat als muziek in de oren, boek dan nu een vakantiehuis aan zee!

Lees meer