Vakantieparken in Zeeland: Voor een top vakantie aan zee | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Uitwaaien op een vakantiepark in Zeeland

Eén van de mooiste en oudste provincies is te vinden in het zuidwesten van Nederland. We hebben het hier natuurlijk over Zeeland. De lange, brede zandstranden, watersport mogelijkheden en historische steden maken het een zeer populaire vakantiebestemming. Perfect dus voor een verblijf op een Zeeuws vakantiepark. In Zeeland vind je de mooiste steden en dorpen die allemaal een eigen karakter en specialiteiten hebben. En dan de typisch Zeeuwse specialiteiten! De lekkerste mossels eet je hier, net als de Zeeuwse oesters.

Bekijk ons aanbod

230 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom gaan we naar Zeeland?

Natuurlijk oefenen de stranden een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. De kust is ongeveer 650 kilometer lang, dus je hebt hier volop keuze uit een grote verscheidenheid aan stranden. Sommigen lekker rustig en meer afgelegen en anderen levendig met gezellige strandtenten.

Lees meer
De voordelen van een vakantiepark op een rij

Hoe heerlijk is het om te verblijven op een vakantiepark waar het je aan niets ontbreekt? Zo hebben veel vakantieparken in Zeeland faciliteiten voor zowel jong als oud. Voorbeelden zijn een (overdekt) zwembad, speeltuinen, restaurantjes en een leuk animatieprogramma voor kinderen. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen waarvan je een ruim aanbod terug vindt op de Roompot vakantieparken.

Lees meer
Wat is er te doen in Zeeland?

Naast het strand heeft Zeeland natuurlijk nog veel meer in de aanbieding. De Deltawerken hebben we al eerder benoemd, maar dat is ook wel een fenomeen. Je vindt er meerdere steden en knusse dorpjes, die een bezoekje waard zijn.

Lees meer
Roompot vakantiepark aan zee in Zeeland

Met een kuststrook van meer dan 600 kilometer lang is de zee nooit ver weg in Zeeland. Het is dan ook geen wonder dat er in Zeeland een grote verscheidenheid te vinden is aan vakantieparken die direct aan de kust, of heel erg in de buurt van de zee liggen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020