Weekend weg op een vakantiepark | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Een weekendje weg op een vakantiepark

Wilt u er graag een paar dagen tussenuit? Dan is een weekendje weg op een vakantiepark ideaal.  Veel vakantieparken beschikken over verschillende faciliteiten, waardoor het u aan niets ontbreekt. Daarbij liggen de vakantieparken in zowel Nederland, België als Duitsland in een prachtige omgeving, zodat u er ook nog even heerlijk op uit kunt gaan. Ontdek het zelf tijdens een heerlijk weekendje weg  op een vakantiepark! 

Bekijk ons aanbod

1.437 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Geniet van een paar dagen weg

Een vakantiehuis op een vakantiepark is een uitstekende keus als u een weekendje weg wilt. Voor zowel gezinnen met kinderen als koppels en groepen is het er heerlijk vertoeven. Daarbij is er in de omgeving van de vakantieparken enorm veel te beleven.

Lees meer
Weekendje weg in Nederland
Welk vakantiepark past bij u?

Gaat u voor een luxe bungalow met sauna en jacuzzi of komt u helemaal tot rust in een lieflijk chalet met een royale tuin? Belvilla beschikt over verschillende type vakantieparken, die voor ieder wat wils bieden. Daarbij vindt u op elk park faciliteiten voor jong en oud!

Lees meer
Weekendje weg naar België
Een weekendje in een bungalow

Als u wakker bent loopt u op uw gemak richting de supermarkt om verse broodjes en beleg te halen, waarnaar u vervolgens samen lekker uitgebreid ontbijt en rustig de dag begint.  Op een vakantiepark kunt u in het weekend even helemaal bijkomen!

Lees meer
Weekendje weg naar Duitsland
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020