Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Ontdek de Veluwe op vele manieren

Het is, na het Waddengebied, uitgeroepen tot het meest mooie natuurgebied van Nederland. Dat gegeven is natuurlijk meteen een reden om dit prachtige stukje van ons kikkerlandje te gaan ontdekken. Als u verblijft op een vakantiepark op de Veluwe kunt u alle kanten uit. Neemt u de wandelschoenen en de fietsen mee? Vanaf de meeste bungalowparken op de Veluwe rijdt of loopt u namelijk direct de natuur in. Maar het hóeft niet alleen maar sportief te zijn. Shoppen, bijvoorbeeld, kunt u ook prima in deze regio.

Bekijk ons aanbod

134 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom gaan we naar de Veluwe?

Waar u ook in geïnteresseerd bent, u vindt het zeker op de Veluwe. Waarschijnlijk denkt u meteen aan het Nationale Park De Hoge Veluwe, ook wel de groene schatkamer van Nederland genoemd. En dat is niet gek, want het is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Lees meer
Heerlijk bijkomen op een vakantiepark op de Veluwe

Waarom nou precies verblijven op een vakantiepark? De redenen zijn talrijk. Veel  vakantieparken op de Veluwe hebben faciliteiten voor zowel jong als oud. Voorbeelden zijn een (overdekt) zwembad, speeltuinen, restaurantjes en sommige parken zelfs een wellness!

Lees meer
Wat gaan we doen op de Veluwe

Wandelen en fietsen zijn weliswaar de eerste activiteiten waar u aan denkt bij een verblijf op een vakantiepark op de Veluwe, maar er is meer. In deze regio vindt u bijvoorbeeld ook het toonaangevende museum Kröller-Müller. Aanrader!

Lees meer