Vakantieparken op de Veluwe | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Ontdek de Veluwe op vele manieren

Het is, na het Waddengebied, uitgeroepen tot het meest mooie natuurgebied van Nederland. Dat gegeven is natuurlijk meteen een reden om dit prachtige stukje van ons kikkerlandje te gaan ontdekken. Als je verblijft op een vakantiepark op de Veluwe kun je alle kanten uit. Neem je de wandelschoenen en de fietsen mee? Vanaf de meeste bungalowparken op de Veluwe rijd of loop je namelijk direct de natuur in. Maar het hóeft niet alleen maar sportief te zijn. Shoppen, bijvoorbeeld, kun je ook prima in deze regio.

Bekijk ons aanbod

170 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom gaan we naar de Veluwe?

Waar je ook in geïnteresseerd bent, je vindt het zeker op de Veluwe. Waarschijnlijk denk je meteen aan het Nationale Park De Hoge Veluwe, ook wel de groene schatkamer van Nederland genoemd. En dat is niet gek, want het is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Lees meer
Heerlijk bijkomen op een vakantiepark op de Veluwe

Waarom nou precies verblijven op een vakantiepark? De redenen zijn talrijk. Veel  vakantieparken op de Veluwe hebben faciliteiten voor zowel jong als oud. Voorbeelden zijn een (overdekt) zwembad, speeltuinen, restaurantjes en sommige parken zelfs een wellness!

Lees meer
Wat gaan we doen op de Veluwe

Wandelen en fietsen zijn weliswaar de eerste activiteiten waar je aan denkt bij een verblijf op een vakantiepark op de Veluwe, maar er is meer. In deze regio vind je bijvoorbeeld ook het toonaangevende museum Kröller-Müller. Aanrader!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020