Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Ontdek de Veluwe op vele manieren

Het is, na het Waddengebied, uitgeroepen tot het meest mooie natuurgebied van Nederland. Dat gegeven is natuurlijk meteen een reden om dit prachtige stukje van ons kikkerlandje te gaan ontdekken. Als je verblijft op een vakantiepark op de Veluwe kun je alle kanten uit. Neem je de wandelschoenen en de fietsen mee? Vanaf de meeste bungalowparken op de Veluwe rijd of loop je namelijk direct de natuur in. Maar het hóeft niet alleen maar sportief te zijn. Shoppen, bijvoorbeeld, kun je ook prima in deze regio.

Bekijk ons aanbod

248 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom gaan we naar de Veluwe?

Waar je ook in geïnteresseerd bent, je vindt het zeker op de Veluwe. Waarschijnlijk denk je meteen aan het Nationale Park De Hoge Veluwe, ook wel de groene schatkamer van Nederland genoemd. En dat is niet gek, want het is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Natuurlijk is die fantastische natuur wel een van de grootste redenen om hier op vakantie te gaan. Het is er áltijd prachtig, in elk jaargetijde. We raden aan om je fotocamera zeker mee te nemen, want met een beetje geluk kom je een edelhert tegen. Zeker tegen het einde van de dag of vroeg in de ochtend. Ook voor kinderen is het hartstikke leuk om mee te speuren. En hoe fijn dat het vakantiepark vrijwel om de hoek ligt? Na lange wandel- en fietstochten is het heerlijk om te genieten van de faciliteiten op het bungalowpark, pal aan de Veluwe. Maar de Veluwe heeft meer! Ga je op vakantie met het hele gezin, dan kun je elke dag wel een andere leuke activiteit bedenken. Van een pretpark tot een dierentuin tot een mega-speeltuin. Heb je het gevoel dat je echt even bij moet tanken? Dan is de Veluwe jouw plek! Er zijn meerdere wellness centra waar je helemaal kunt ontspannen. Bij Belvilla kies je uit een verscheidenheid aan vakantieparken en bungalowparken op de Veluwe. Voor kleine gezelschappen en grote groepen. Voor ieder wat wils op de Veluwe!

Heerlijk bijkomen op een vakantiepark op de Veluwe

Waarom nou precies verblijven op een vakantiepark? De redenen zijn talrijk. Veel  vakantieparken op de Veluwe hebben faciliteiten voor zowel jong als oud. Voorbeelden zijn een (overdekt) zwembad, speeltuinen, restaurantjes en sommige parken zelfs een wellness!

De vakantieparken op de Veluwe zijn een ideale bestemming voor alle doelgroepen. Hou je van eindeloze wandel- en fietstochten, dan kun je hier je hart ophalen. Kinderen zullen zich opperbest vermaken in het zwembad en met alle faciliteiten die een vakantiepark op de Veluwe te bieden heeft. Een groot voordeel als je reist met kinderen is dat ze op een bungalowpark gemakkelijk aansluiting hebben met andere kinderen. En hoewel het een cliché is, als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook. Bij Belvilla vindt verschillende vakantieparken op de Veluwe. Bekijk de ruime keus! Ga je voor een comfortabele cottage, een luxe vakantiewoning met jacuzzi, een chalet in de bossen of een design bungalow? Misschien ga je wel op stap met de hele familie of vriendengroep. Ook dan is het interessant om de vakantieparken op de Veluwe te bekijken. Er zijn namelijk ook grotere huizen voor groepen. Maar het natuurlijk ook een optie om meerdere huisjes bij elkaar te reserveren. Kun je die wandel- en fietstochten samen ondernemen. Neem je wel je fiets mee naar het bungalowpark op de Veluwe?

Wat gaan we doen op de Veluwe

Wandelen en fietsen zijn weliswaar de eerste activiteiten waar je aan denkt bij een verblijf op een vakantiepark op de Veluwe, maar er is meer. In deze regio vind je bijvoorbeeld ook het toonaangevende museum Kröller-Müller. Aanrader!

In het Kröller-Müller museum bewonder je de op één na grootste verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Ook andere bekende meesters als Monet, Picasso en Mondriaan zijn vertegenwoordigd. Je vindt het museum in het hart van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Heb je geen fiets meegenomen naar het bungalowpark op de Veluwe, dan kun je gratis gebruikmaken van de fietsen die je overal in het Nationale Park kunt vinden. Hoe handig? Maar er zijn meer aanraders: Burgers’Zoo en Safaripark is een hele ervaring. Van de woestijn loop je naar de rimboe en van de mangrove naar de oceaan. Je zult je ogen uitkijken! In Apenheul komen de aapjes gewoon op je schouders zitten. Pas wel op je tas, want voor je het weet zitten ze erin. Maar het is ook geweldig om te zien hoe de bonobo’s leven. En voor een koninklijk gevoel kun je Paleis Het Loo bezoeken. De voormalige zomerresidentie van de koninklijke familie is open voor publiek. Er zijn regelmatig interessante tentoonstellingen en in de driehonderd jaar oude tuin kun je bijzondere planten en bloemen bewonderen. Tenslotte zul je de kinderen helemaal gelukkig maken met een bezoekje aan Famieliepretpark Juliana Toren, het veiligste pretpark met meer dan 50 attracties. Je kunt dus elke dat de leukste uitstapjes maken vanuit een vakantiepark op de Veluwe.

 

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020