Vakantieparken met kinderen | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Vakantiepark voor gezinnen met kinderen

Wanneer je met de kinderen op vakantie gaat, is het verblijf op een vakantiepark een echte aanrader. Bij Belvilla vind je veel kindvriendelijke vakantieparken met genoeg activiteiten om er voor iedereen een onvergetelijke vakantie van te maken. Daarnaast vind je bij ons ook veel kindvriendelijke bestemmingen in het aanbod. Geniet je binnenkort van een vakantie met het hele gezin?

Inspiratie

Een veelzijdige vakantie op een vakantiepark

Speeltuinen, zwembaden, animatieclubs; kinderen hoeven zich geen moment te vervelen wanneer ze op vakantie gaan naar een park. Op vakantieparken is genoeg te beleven voor zowel de ouders als de kinderen. Lekker een hapje eten in een van de restaurants op het park, de boodschappen om de hoek halen en heerlijk tot rust komen. En dit zijn pas enkele voordelen. 

Lees meer
Kindvriendelijke vakantieparken in Europa

Onze vakantieparken liggen verspreid door heel Europa. Het aanbod is reuze, zowel in accommodaties als in bestemmingen. Het ligt er maar net aan waar je op zoek naar bent. In de zomervakantie naar de zon? Kies dan bijvoorbeeld voor Zuid-Europa. In ons aanbod vind je veel kindvriendelijke bestemmingen die geschikt zijn voor een weekend, midweek of weekje vakantie.

Lees meer
Veel activiteiten op een park voor kinderen

Zie je het verblijf op een vakantiepark met kinderen al voor je? De dag beginnen met een heerlijk ontbijtje op uw eigen terras of in de woning zelf, met het hele gezin. Warme broodjes uit de oven, of net gehaald bij de bakker op het park, versgeperste sinaasappelsap en de komende dag bespreken. Iedere dag is weer anders vanuit jouw vakantiehuis!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020