Vakantieparken voor groepen | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Met de familie, vereniging of vriendengroep naar een vakantiepark

Hoe leuk is het om met de hele club op vakantie te gaan? Bijvoorbeeld met de familie, de sportvereniging of de vriendengroep. Als je een vakantiepark in de Benelux kiest hoef je niet ver te reizen, maar ben je wel in een totaal andere omgeving. En ook niet onbelangrijk: in een 10- of 12 persoons bungalow heb je alle privacy, maar ook de luxe van thuis! Meestal is er in de directe omgeving van de bungalow voldoende te beleven. Hoe groot de groep ook is, 8, 10 of 12 personen: we hebben altijd een bungalow die past!

Bekijk ons aanbod

1.059 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een bungalow voor 8-,10 -of 12-personen?

Ben je nog op zoek naar een bungalow waar je met een grotere groep kunt verblijven? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Belvilla hebben we een groot aanbod van huizen en villa’s die geschikt zijn voor groepen van 8, 10 of 12 personen. Geniet van de quality time die je zo met elkaar kunt doorbrengen.

Lees meer
Groepshuizen in België
Welk vakantiepark past bij een groep?

De keuze uit bungalows voor 8, 10 of 12 personen is enorm! Want of je nou kiest voor een luxe bungalow met sauna of een sfeervol chalet midden in de bergen, er is voor ieder wat wils! Daarbij beschikt elk vakantiepark over verschillende faciliteiten voor jong en oud!

Lees meer
Groepshuizen in Nederland
Uw vakantie in een 8-, 10-, of 12-persoons bungalow

Wat kun je allemaal doen tijdens een vakantie in een 12-persoons bungalow? We kunnen je wel wat ideeën aandragen, want de mogelijkheden zijn eindeloos

Lees meer
Groepshuizen Zuid-Europa
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020