Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Met de familie, vereniging of vriendengroep naar een vakantiepark

Hoe leuk is het om met de hele club op vakantie te gaan? Bijvoorbeeld met de familie, de sportvereniging of de vriendengroep. Als u een vakantiepark in de Benelux kiest hoeft u niet ver te reizen, maar bent u wel in een totaal andere omgeving. En ook niet onbelangrijk: in een 10- of 12 persoons bungalow heeft u alle privacy, maar ook de luxe van thuis! Meestal is er in de directe omgeving van de bungalow voldoende te beleven. Hoe groot uw groep ook is, 8, 10 of 12 personen: we hebben altijd een bungalow die past!

Bekijk ons aanbod

1.012 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een bungalow voor 8-,10 -of 12-personen?

Bent u nog op zoek naar een bungalow waar u met een grotere groep kunt verblijven? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij Belvilla hebben we een groot aanbod van huizen en villa’s die geschikt zijn voor groepen van 8, 10 of 12 personen. Geniet van de quality time die u zo met elkaar kunt doorbrengen.

Lees meer
Groepshuizen in België
Welk vakantiepark past bij een groep?

De keuze uit bungalows voor 8, 10 of 12 personen is enorm! Want of u nou kiest voor een luxe bungalow met sauna of een sfeervol chalet midden in de bergen, er is voor ieder wat wils! Daarbij beschikt elk vakantiepark over verschillende faciliteiten voor jong en oud!

Lees meer
Groepshuizen in Nederland
Uw vakantie in een 8-, 10-, of 12-persoons bungalow

Wat kunt u allemaal doen tijden uw vakantie in een 12 persoons bungalow? We kunnen u wel wat ideeën aandragen, want de mogelijkheden zijn eindeloos

Lees meer
Groepshuizen Zuid-Europa