Vakantieparken in Friesland | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Écht Friesland

In Friesland kun je heerlijk genieten van de rust en natuur. Vanuit jouw vakantiepark kun je mooie wandel- of fietstochten maken of een overtocht over de Waddenzee naar een van de Waddeneilanden. Hier kun je écht even helemaal tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Op zoek naar een levendige stad? Ook die vind je in Friesland. In Leeuwarden, Drachten of Heerenveen vind je allerlei winkeltjes, terrasjes en leuke restaurantjes die je vakantie compleet maken. Leuk om samen met je partner of met de kinderen een paar dagen ertussenuit te gaan!

Bekijk ons aanbod

108 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ervaar het Friese leven

Interessante musea, mooie natuur, vele activiteiten: in Friesland is voor iedereen wel iets leuks te doen. Het maakt niet uit of je de hele dag op het water te vinden bent of liever een wandeling door een van de natuurparken wilt maken. In deze veelzijdige provincie hoeft niemand zich te vervelen.

Lees meer
Een vakantiepark voor het hele gezin

Verblijf je met het gezin in een comfortabel vakantiehuis? Of zoekt u liever iets knus om met z’n tweetjes te kunnen genieten van de rust? De vele mogelijkheden van een vakantiepark in Friesland zorgen voor een variatie aan vakantiehuizen en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je optimaal genieten van je vakantie.

Lees meer
Ontdek Friesland vanuit uw vakantiepark

Vanuit een vakantiewoning in Friesland zijn er vele mogelijkheden om de provincie te ontdekken. Ga op pad met de auto, fiets of roeiboot en verken zelf de mooiste plekjes! Gaan de kinderen mee? Breng een bezoek aan het Fries Museum of Aqua Zoo voor een lekker dagje uit.  

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020