Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Écht Friesland

In Friesland kunt u heerlijk genieten van de rust en natuur. Vanuit uw vakantiepark kunt u mooie wandel- of fietstochten maken of een overtocht over de Waddenzee naar een van de Waddeneilanden. Hier kunt u écht even helemaal tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Op zoek naar een levendige stad? Ook die vindt u in Friesland. In Leeuwarden, Drachten of Heerenveen vindt u allerlei winkeltjes, terrasjes en leuke restaurantjes die uw vakantie compleet maken. Leuk om samen met uw partner of met de kinderen een paar dagen ertussenuit te gaan!

Bekijk ons aanbod

161 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ervaar het Friese leven

Interessante musea, mooie natuur, vele activiteiten: in Friesland is voor iedereen wel iets leuks te doen. Het maakt niet uit of u de hele dag op het water te vinden bent of liever een wandeling door een van de natuurparken wilt maken. In deze veelzijdige provincie hoeft niemand zich te vervelen.

Lees meer
Een vakantiepark voor het hele gezin

Verblijft u met het gezin in een comfortabel vakantiehuis? Of zoekt u liever iets knus om met z’n tweetjes te kunnen genieten van de rust? De vele mogelijkheden van een vakantiepark in Friesland zorgen voor een variatie aan vakantiehuizen en faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

Lees meer
Ontdek Friesland vanuit uw vakantiepark

Vanuit uw vakantiewoning in Friesland zijn er vele mogelijkheden om de provincie te ontdekken. Ga op pad met de auto, fiets of roeiboot en verken zelf de mooiste plekjes! Gaan de kinderen mee? Breng een bezoek aan het Fries Museum of Aqua Zoo voor een lekker dagje uit.  

Lees meer