Vakantieparken in Brabant | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Ontdek het veelzijdige Brabant

Er is zoveel te zien, te proeven en te bewonderen in Brabant! Vanuit uw vakantiepark kunt u de geboortestreek van Vincent van Gogh op uw gemak verkennen. U kunt ook een snel uitstapje maken naar België, aangezien dat ‘om de hoek’ ligt. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Of u nu wilt wandelen, cultuur snuiven, een sprookjesbos wil bezoeken, culinair genieten of feesten: alles kan in Brabant! Het is niet voor niets dat zanger Guus Meeuwis er een heel nummer aan wijdde. En dan de natuurgebieden…prachtig!

Bekijk ons aanbod

124 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Natuurparken

Zijn de natuurparken in Brabant de mooiste van Nederland? Dat is nog steeds een discussie. Feit is wel dat je hier als natuurliefhebber je hart op kunt halen. Veel van de vakantieparken in Brabant zijn ook te vinden in een natuurgebied.

Lees meer
Vakantieparken in Brabant
Het leven is goed op een vakantiepark in het Brabantse land

Waarom nou precies verblijven op een vakantiepark? De redenen zijn talrijk. Op de meeste vakantieparken in Brabant zijn er faciliteiten voor jong en oud. Denk aan een (overdekt) zwembad, speeltuinen, restaurantjes en op sommige parken zelfs een sauna!

Lees meer
Bourgondisch Brabant

Brabant is bekend om de ‘zachte G’, maar enkele van Nederlands grootste bezienswaardigheden en evenementen zijn hier te bezoeken. Uw vakantie op een vakantiepark in Brabant zal een aaneenschakeling van hoogtepunten worden!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020