Vakantieparken in de Ardennen | Belvilla

Geef je dierbaren een Belvilla Cadeaubon cadeau

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

De veelzijdigheid van de Ardennen

Een vakantiepark in de Ardennen is vaak gelegen in een rustige omgeving. Daarnaast vindt u ook vele activiteiten voor jong en oud. Pak iedere uitdaging met beide handen aan en klim en klauter door de prachtige natuur. Wilt u even lekker rustig aan doen? Er zijn genoeg mooie wandelingen te vinden die u weer een hele andere kant van de Ardennen laten zien. Verblijf in een volledig ingericht chalet of profiteer van de luxe in uw villa met privézwembad.  

Bekijk ons aanbod

90 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

De ongerepte natuur van de Ardennen

De Ardennen zijn met haar prachtige natuur en cultuurrijke dorpjes een mooie vakantiebestemming in België. De vele activiteiten zorgen ervoor dat u niet stil hoeft te zitten, maar het gebied brengt ook wat rust met zich mee. Ga er samen op uit of kom even helemaal tot rust in een spa.

Lees meer
De gezelligheid van een vakantiepark in de Ardennen

Een vakantiepark in de Ardennen is vaak gelegen in een rustige omgeving en dus ideaal om een paar dagen bij te komen. U kunt gebruik maken van de verschillende faciliteiten op het park. Verblijf in een luxe bungalow of een knusse vakantiewoning om lekker te relaxen.

Lees meer
Combinatie van rust en actie in de Ardennen

Vanuit uw vakantiepark in de Ardennen kunt u prima dagtochtjes maken en dorpjes verkennen. Voor actievelingen zijn er genoeg activiteiten om te doen, maar ook als u van de prachtige natuur wilt genieten is dit een perfecte vakantiebestemming.

Lees meer