Vakantiehuis Sussex

Uw huis verhuren

Aanmelden

Sussex

In Sussex is genoeg te doen! Je vindt hier een prachtige kustlijn, met woeste klippen, brede zandstranden en elegante badplaatsen. En daarnaast een groen heuvelland met heidegebieden, bossen en platteland. Vanuit een van onze vakantiewoningen in Sussex maak je de mooiste tochten door deze prachtige omgeving.

Een betoverend gebied voor de romantische genieter

De geschiedenis heeft ook hier zijn sporen nagelaten: schilderachtige oude dorpjes, kastelen, burchten en landhuizen geven je een idee van hoe het er vroeger aan toe ging. Laat je ook eens betoveren en maak een uitstapje naar het mysterieuze Stonehenge. Boek je een vakantiewoning in Sussex, dan geniet je gegarandeerd van de mystiek die de omgeving uitstraalt. Onze vakantiehuizen zijn een heerlijke, sfeervolle thuisbasis voor lange ontdekkingstochten door de natuur.

Leuke uitjes voor de kinderen, geen enkel probleem!

Net zoals in de rest van Groot-Brittannië is ook hier voor kinderen van alles te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld themaparken bezoeken, ritjes maken met een stoomtrein, of exotische dieren bewonderen in een van de dierenparken. Wil je liever winkelen, dat kan uitstekend in Eastborne, Hastings of Brighton. Sussex heeft meer dan voldoende te bieden, voor ieder wat wils. Voor de natuurgenieter, romantische geschiedenisliefhebber of ondernemer, iedereen zal een fijne vakantie hebben.

Alle vakantiehuizen in Sussex