Een selectie van onze vakantiehuizen

Bekijk alles

Hieronder vind je de kortingscodes voor Belvilla vakantiehuizen

Maak gebruik van onze kortingscodes om de beste vakantiehuizen van Belvilla te boeken en een wereldvakantie in Europa te beleven!

Krijg:

  • 20% korting voor een verblijf in 2022/2023 …of…
  • 30 euro Vakantieparkkorting …of…
  • 10% lagere prijs voor een verblijf in in Kroatië

Gebruik in de laatste stap van het boekingsproces 'Klik hier om korting toe te passen' en kies uit de kortingscodes die in de lijst verschijnen.

Inspiratie

20% korting voor een verblijf in 2022/2023

Plan een ontspannen vakantie in Europa en boek je verblijf in een gezellig vakantiehuis van Belvilla. Om onze klanten een geweldige tijd te geven, bieden we 20% korting op vakantiehuizen in heel Europa.

Bekijk vakantiehuizen in Europa
30 euro Vakantieparkkorting

Ontdek de beste luxe vakantieparken in heel Europa en boek je verblijf in een mooi vakantiehuis van Belvilla. Maak een ontspannen uitstapje naar het Nederlandse Beach Resort Nieuwvliet-Bad, een schilderachtige badplaats, of zoek het avontuur op in de Belgische Ardennen. Vakantiehuizen van Belvilla vind je overal in Europa, en we bieden een vaste korting van 30 euro op onze vakantieparken.

Boek nu je verblijf in een vakantiepark
10% lagere prijs voor een verblijf in Kroatië

Kroatië is de perfecte bestemming voor een zomer- of winterreis. Plan vandaag nog je droomvakantie en verblijf in een comfortabel en luxe vakantiehuis van Belvilla. En om het helemaal perfect te maken geeft Belvilla 10% korting op je vakantiehuis.

Boek je komende vakantie in Kroatië
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020