24
landen
35.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar
Wij helpen u met het vinden van de beste vakantiehuizen, even wachten alstublieft...
0
vakantiehuizen gevonden
Prijs / nacht
Sorteer op:
Prijs:
Oeps ... Geen huizen gevonden Pas uw zoekopdracht aan door de datums te wijzigen of filters te verwijderen.
Reset alle filters

Op vakantie in het Pinksterweekend 2019

Maak dit jaar optimaal gebruik van de vrije dagen die u met Pinksteren heeft en vier dit lange weekend eens ergens anders dan thuis. Zoek een weekje de zon op en geniet van de rust die deze periode zonder schoolvakanties met zich meebrengt. Of ga juist met de kinderen een lang weekend weg en geniet van de mooie natuur die in de lente zo prachtig in bloei staat. Bij Belvilla vindt u voor elke reis altijd de accommodatie waarnaar u op zoek bent!

Inspiratie

Met Pinksteren 2019 ertussenuit

 

Pinksteren is de perfecte periode om er eens even lekker met uw partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Dit jaar valt eerste Pinksterdag op zondag 9 juni 2019 en tweede Pinksterdag op maandag 10 juni 2019. De temperaturen in juni zijn zowel in eigen land als in de rest van Europa meestal al heel erg aangenaam. U kunt ook het weer afwachten en kiezen voor een last minute vakantie met Pinksteren. Het is een uitstekende periode om een lang weekend of weekje weg te gaan.

Lees meer
Met Pinksteren naar de zon

Er zijn meerdere redenen waarom het heel erg aantrekkelijk is om met Pinksteren een week naar de zon te gaan. Allereerst hoeft u om een hele week weg te gaan slechts vier vrije dagen op te nemen. Daarnaast is het begin juni in veel zuidelijke Europese landen al lekker warm. Temperaturen boven de twintig graden zijn dan zeker geen uitzondering meer. Ten slotte valt het Pinksterweekend precies tussen de mei- en zomervakantie in.

Lees meer
Een lang weekend weg tijdens Pinksteren

Als u tijdens Pinksteren niet per se een hele week weg wilt, kunt u er ook voor kiezen om een lang weekend weg te gaan. U hoeft namelijk helemaal geen extra vrij te nemen om toch drie dagen buiten de deur te genieten. In het noordelijke deel van Europa kunt u met een beetje mazzel al genieten van heel aangename temperaturen.

Lees meer