Vakantiehuis met Pinksteren 2017

Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen met Pinksteren

Bekijk ons aanbod

5.432 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Met Pinksteren er even lekker een paar dagen tussenuit

Pinksteren is de perfecte periode om er eens even lekker met uw partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Volgend jaar valt eerste Pinksterdag op zondag 24 mei 2015 en tweede Pinksterdag op maandag 25 mei 2015. De temperaturen eind mei zijn zowel in eigen land als in de rest van Europa meestal al heel erg aangenaam. Dit is dan ook een uitstekende periode om een lang weekend of weekje weg te gaan. Het voordeel hiervan is dat u om een hele week weg te gaan slechts van dinsdag tot en met vrijdag vrij hoeft te nemen. Ook het Pinksterweekend leent zich prima voor een lang weekend weg. U hoeft enkel de vrijdag voor het weekend vrij te nemen en u kunt er van donderdag- tot en met maandagavond even lekker een paar dagen tussenuit. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf vrijdagavond tot en met maandagavond weg te gaan. Gaat u op pad in eigen land? Dan kunt u drie hele dag van uw vrije tijd genieten. Bij Belvilla kunt u voor zowel een hele week als voor een lang weekend tal van accommodaties in heel Europa vinden. Zowel in eigen land als in de landen om ons heen bieden wij tal van vakantiehuizen aan. Zo kunt u ervoor kiezen om tijdens Pinksteren een weekje de zon op te zoeken in een vakantiehuis in Portugal, Spanje of Italië. Maar u kunt ook kiezen voor een lang weekend weg in eigen land, Duitsland of Luxemburg.

Met Pinksteren een hele week naar de zon

Er zijn meerdere redenen waarom het heel erg aantrekkelijk is om met Pinksteren een week naar de zon te gaan. Allereerst hoeft u om een hele week weg te gaan slechts vier vrije dagen op te nemen. Daarnaast is het eind mei in veel zuidelijke Europese landen al lekker warm. Temperaturen boven de twintig graden zijn dan zeker geen uitzondering meer. Ten slotte valt het Pinksterweekend precies tussen de mei- en zomervakantie in. Gedurende deze periode is het op de meeste vakantiebestemmingen in Europa nog redelijk rustig, omdat de schoolgaande kinderen deze week geen vrij hebben. Dat is erg fijn als u met jonge kinderen reist of juist met zijn tweeën lekker van de rust wilt genieten. Bij Belvilla is het gedurende de Pinkstervakantie daarom ook goed mogelijk om een last minute te boeken. Dan profiteert u van mooie aanbiedingen op tal van zonnige bestemmingen. Zo hebben we bij Belvilla accommodaties in onder meer Portugal, Spanje, Italië, Tsjechië, Hongarije en Kroatië. Warme plekken te over om uit te kiezen. Zeker als u bedenkt dat we nog niet eens alles hebben opgesomd. En omdat iedereen een ander type accommodatie wenst, kunt u kiezen uit onder andere een bungalow of een huisje. Veelal bevinden die zich op een vakantiepark, waar u kunt genieten van tal van handige faciliteiten. Hierdoor kunt u tijdens uw Pinstervakantie volledig ontspannen genieten van uw vrije tijd.

Een lang weekend weg tijdens Pinksteren

Als u tijdens Pinksteren niet per se een hele week weg wilt, kunt u er ook voor kiezen om een lang weekend weg te gaan. Het op een-na-laatste weekend van mei, waar Pinksteren dit jaar in valt, leent zich natuurlijk uitstekend voor een paar dagen weg in eigen land of omliggende landen. Ook in het noordelijke deel van Europa kunt u met een beetje mazzel al genieten van heel aangename temperaturen. En al zou het iets kouder zijn, dan is er altijd nog de prachtige natuur waar u in de maand mei van kunt genieten. Het is dan volop lente en alles staat dan mooi in bloei. Dat alleen al is een reden om er in mei een paar dagen tussenuit te gaan. In eigen land en omliggende landen als Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Frankrijk kunt u bij Belvilla tal van accommodaties boeken. Door in de dichtere omgeving te blijven bent u niet zo gek veel tijd kwijt aan het reizen, waardoor u optimaal van uw paar vrije dagen kunt genieten. Boek bij Belvilla een mooi huisje of bungalow en geniet van alle luxe die u zich maar kunt wensen. Ook voor het Pinksterweekend loont het de moeite om naar een last minute te kijken. Veelal zit er een leuke aanbieding voor u tussen.

Vier deze Pinksteren een keer niet thuis

Maak dit jaar optimaal gebruik van de vrije dagen die u met Pinksteren hebt en vier dit lange weekend eens ergens anders dan thuis. Zoek een weekje de zon op en geniet van de rust die deze periode zonder schoolvakanties met zich meebrengt. Of ga juist met de kinderen een lang weekend weg en geniet van de mooie natuur die in de lente zo prachtig in bloei staat. Bij Belvilla vindt u voor elke reis altijd de accommodatie waarnaar u op zoek bent!

Bekijk ons aanbod