Vakantiehuis met Pinksteren 2020 huren, charmant en knus | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Op vakantie in het Pinksterweekend 2020

Maak dit jaar optimaal gebruik van de vrije dagen die je met Pinksteren 2020 hebt en vier dit lange weekend eens ergens anders dan thuis. Ga eens met de kinderen een weekendje weg met Pinksteren en geniet van de mooie natuur die in de lente zo prachtig in bloei staat. Of zoek een weekje de zon op en geniet van de rust die deze periode zonder schoolvakanties met zich meebrengt. Ook zijn er heel wat leuke evenementen en festivals te bezoeken vanuit je vakantiehuis. Bij Belvilla vind je voor elke reis altijd de accommodatie waarnaar je op zoek bent!

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Met Pinksteren 2020 er even tussenuit

Pinksteren is de perfecte periode om er eens even lekker met je partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Dit jaar valt eerste Pinksterdag op zondag 31 mei 2020 en tweede Pinksterdag op maandag 1 juni 2020. De temperaturen zijn eind mei en begin juni zowel in eigen land als in de rest van Europa meestal al heel aangenaam. Je kunt ook het weer afwachten en kiezen voor een last minute vakantie met Pinksteren. Het is een uitstekende periode om tijdens het lange Pinksterweekend erop uit te trekken of aansluitend een weekje weg te gaan.

Lees meer
Met Pinksteren naar de zon

Er zijn meerdere redenen waarom het heel aantrekkelijk is om met Pinksteren een week naar de zon te gaan. Allereerst hoef je om een hele week weg te gaan slechts vier vrije dagen op te nemen. Daarnaast is het begin juni in veel zuidelijke Europese landen al lekker warm. Temperaturen boven de twintig graden zijn dan zeker geen uitzondering meer. Tenslotte valt het Pinksterweekend 2020 precies tussen de mei- en zomervakantie in. Gedurende deze periode is het op de meeste vakantiebestemmingen in Europa nog rustig, omdat de schoolgaande kinderen deze week geen vrij hebben.

Lees meer
Een lang weekend weg tijdens Pinksteren

Het Pinksterweekend in 2020 valt wat later dan gebruikelijk en doordat we daardoor verder in het seizoen zitten, zijn warmere temperaturen met gemak haalbaar. Een goed vooruitzicht! Als je tijdens Pinksteren niet per se een hele week weg wilt, kun je er ook voor kiezen om een weekendje weg met Pinksteren in eigen land door te brengen. Je hoeft namelijk geen extra vrij te nemen om toch drie dagen buiten de deur te genieten. Wil je liever naar het zuiden van Europa? Dan kun je zo goed als zeker al profiteren van heel aangename temperaturen.

Lees meer
Wat te doen tijdens het Pinksterweekend 2020

Met Pinksteren 2020 voor de deur, open zich ook de deuren van vele Pinksterfeesten zoals Pop- en Jazzfestivals en bruist het overal van de gezelligheid. Pinksteren staat vaak in het teken van allerlei activiteiten en optredens van artiesten. Maar er zijn ook gezellige markten en evenementen door het hele land. Wat is er nou leuker om tijdens een weekendje weg met Pinksteren vanuit je comfortabele vakantiehuisje, samen met je partner of een groep vrienden, op stap te gaan naar een openluchtconcert, of met het hele gezin een leuke Pinkstermarkt te bezoeken of een ander evenement.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020