Vakantiehuis met Pasen

Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen met Pasen

Bekijk ons aanbod

5.047 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Paasweekend 2018

Een paar dagen vakantie met Pasen? Pasen is de ideale gelegenheid om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Door de vrije dagen rondom de Paasdagen is dit weekend erg geschikt om er eens lekker een lang weekend op uit te trekken. Gezellig met het gezin genieten van elkaar of samen ertussenuit? Door de vrije dagen heb je verschillende mogelijkheden en Belvilla helpt je natuurlijk graag op weg!

Zoeken naar een vakantiehuis voor een lang weekend weg is heel eenvoudig. Je selecteert de maand waarin je op vakantie wilt en vervolgens kies je onder verblijfsduren voor een lang weekend!

Weekendje weg met Pasen

Optimaal gebruik maken van je vrije dagen? Kies dan bijvoorbeeld voor een lang weekend weg in een vakantiehuis in de Benelux. Toch er even lekker  uit maar niet te lang onderweg. Dit weekend gebruiken om weer op te laden? Bekijk dan eens het aanbod van vakantiehuizen aan zee. Door lekker uit te waaien aan zee kom je weer helemaal uitgerust thuis!

Last minute Pasen

Wil je pas kort voor Pasen beslissen of je op vakantie wilt? Of wil je afwachten of het wel lekker weer wordt op je bestemming?  Boek dan last minute een vakantie! Spontaan er nog even weekendje of weekje op uit trekken, niets is heerlijker dan dat.

Paasweekend aan de kust

Tijdens de Paasdagen kan de temperatuur al wat oplopen. Het is dan heerlijk vertoeven aan de kust. Maar ook als het zonnetje nog wat achterblijft kun je heerlijk genieten aan zee. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of met de kinderen ravotten in het zand. Waai uit in Zeeland, op de Waddeneilanden of aan de kust van West-Vlaanderen. Belvilla heeft een ruim aanbod van vakantiehuizen aan zee.

Weg met een groep tijdens Pasen

Door het lange weekend is Pasen uitermate geschikt voor het jaarlijkse familieweekend of gezellig vriendenuitje. Heerlijk uitslapen, genieten van een paasontbijt en natuurlijk paaseieren zoeken! Zin om lekker actief aan de slag te gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor een lang weekend in de Ardennen. Voor iedere groepsvakantie heeft Belvilla een passend vakantiehuis. Met voldoende slaapkamers voor iedereen, een ruime woonkamer en een grote keuken kun je met een grote groep genieten van een heerlijke vakantie!

 

 

Bekijk ons aanbod