Vakantiehuis voor Paasweekend, weg met Pasen voor het weekend | Belvilla

Een leuk vakantiehuis tijdens het Paasweekend 2020

Van 10 april t/m 13 april hebben heel Nederland en België een paar dagen vrij. Dan is het Paasvakantie en Pasen is de ideale gelegenheid om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Door de vrije dagen rondom de paasdagen is het paasweekend erg geschikt om er eens een lang weekend op uit te trekken. Gezellig met het gezin genieten van elkaar of samen ertussenuit? Of wat dacht je van een gezellig vriendenweekend? Wat het ook wordt, geniet van een heerlijk lang Paasweekend weg in een ruim en gezellig ingerichte villa of vakantiehuis en kom uitgerust weer thuis.

Inspiratie

Weekend weg met Pasen 2020

Optimaal gebruik maken van je vrije dagen? Ga dan tijdens het lange Paasweekend weg voor een paar dagen en geniet van een heerlijk en lang weekend weg in een vakantiehuis in de Benelux. Toch er even lekker uit maar niet te lang onderweg. Dit weekend gebruiken om weer op te laden? Bekijk dan eens het aanbod van vakantiehuizen aan zee. Door lekker uit te waaien aan zee kom je weer helemaal uitgerust thuis! Vier Pasen eens in de Ardennen, niet te ver weg en heerlijk om even te genieten van de rust in de bossen.

Lees meer
Last minute prachtig vakantiehuis met Pasen

Wil je pas kort voor Pasen beslissen of je op vakantie gaat? Of wil je afwachten of het wel lekker weer wordt op je bestemming? Boek dan last minute een vakantie! Spontaan er nog even een weekend of week op uit trekken, niets is heerlijker dan dat. Tijdens het Paasweekend weg gaan? Nog eventjes ongepland er tussenuit naar de kust of de Belgische Ardennen? Misschien zelfs tot in het Zwarte Woud in Duitsland. Met een last minute ben je zo vertrokken tegen een lagere prijs dan normaal. Hou de aanbiedingen daarom goed in de gaten!

Lees meer
Paasweekend in een vakantiehuis aan de kust

Tijdens de Paasdagen kan de temperatuur al wat oplopen. Het is dan heerlijk vertoeven aan de kust. Maar ook als het zonnetje nog wat achterblijft, kun je heerlijk genieten aan zee. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of met de kinderen spelen in het zand. Waai uit in Zeeland, op de Waddeneilanden of aan de kust van West-Vlaanderen. Wat is Pasen zonder paaseieren? Het is zoals het strand zonder de zee. Paaseieren rapen is dus de boodschap. Verstop ze in de tuin van je vakantiehuis of ergens in de duinen en laat de kinderen maar zoeken.

Lees meer
Weg met een groep tijdens Pasen

Door het lange weekend is Pasen uitermate geschikt voor het jaarlijkse familieweekend of gezellig vriendenuitje. Heerlijk uitslapen, genieten van een paasontbijt en natuurlijk paaseieren zoeken! Zin om lekker actief aan de slag te gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor een lang weekend in de Ardennen. Daar is van alles te beleven, je kunt gaan klimmen, abseilen, survivaltochten maken en paintballen. Of wat dacht je van een dagje mountainbiken in het ruige landschap? Ook voor de wandelliefhebber zijn de Ardennen een waar Paradijs. Tijdens het Paasweekend weg met een groep vrienden zul je je absoluut niet vervelen.

Lees meer