Overwinteren in Spanje | Belvilla vakantiehuizen
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie uit onze winterzon vakantiehuizen

Overwinteren in Spanje

Heb je ook weinig zin in de Nederlandse winter? In korte dagen met weinig zon en veel regen? Dan is het een goed idee om komende winter de zon in Spanje op te zoeken! Door de ligging in Zuid-Europa is Spanje dé perfecte bestemming om te overwinteren. Ga overwinteren in Spanje en boek direct jouw vakantiehuis onder de warme winterzon. Dan zit je binnenkort op een terrasje aan de Spaanse tapas en een vino tinto.

Bekijk ons aanbod

126 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Spaanse villa aan zee

Zie je het al voor je? Het is zonnig, twintig graden en je installeert je met je favoriete boek aan het privézwembad van een luxe villa in Spanje. Overwinteren in Spanje aan zee betekent lekker ontspannen, genieten van natuur en cultuur en natuurlijk van de heerlijke Spaanse keuken. Wie neem jij mee?

Lees meer
Costa del Sol? Of toch liever de Costa Blanca?

Spanje is een land waar elke regio en costa zijn eigen charme meebrengt. Voel je iets voor overwinteren in Zuid-Spanje? Andalusië met de Costa del Sol is een van de mooiste Spaanse regio’s waar je gegarandeerd een authentieke Spaanse vakantie doorbrengt. Maar ook de Costa Blanca (bij Alicante en Benidorm) en de Costa Brava bij Barcelona zijn perfecte bestemmingen om te overwinteren

Lees meer
Actief overwinteren Spanje

Ben je er al uit? Verruil je Nederland een paar dagen of weken in de winter voor Spanje? Overwinteren in Spanje betekent zon, heerlijke temperaturen tussen de 17 en 23 graden en langere dagen: in Spanje is het in de winter langer licht dan bij ons. Kortom: het is de perfecte plek om bij te tanken.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020