Overwinteren Portugal Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie uit onze winterzon vakantiehuizen

Overwinteren? Portugal!

Heb je ook genoeg van het Nederlandse herfst- en winterweer? Ga een week (of twee) overwinteren in Portugal! Portugal heeft een mild, mediterraan klimaat waardoor je hier heerlijk kunt nazomeren. Met in totaal 3000 zonuren per jaar en een gemiddelde wintertemperatuur tussen de 15 en 20 graden, is het hier het hele jaar goed toeven.

Bekijk ons aanbod

12 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Portugal aan zee

Portugal is van alle markten thuis: of je nu tijdens uw vakantie gaat wandelen met de hond, lekker een paar dagen wilt genieten van de kust of een cultuurvakantie doet met je beste vrienden, de mogelijkheden in Portugal zijn legio. De Portugese regio’s zijn divers en hetzelfde geldt voor onze vakantiehuizen en appartementen in Portugal.

Lees meer
Algarve? Of toch liever Madeira?

Portugal heeft meerdere regio’s die zich heel goed lenen voor een overwintervakantie. Zo is de zuidelijke regio Algarve ideaal als je op zoek bent naar de winterzon. Of wat dacht je van de Costa de Lisboa: deze ligt iets hoger dan de Algarve maar ook hier zijn de temperaturen mild. Of ga naar het eiland Madeira!

Lees meer
Winterzon Portugal

Heb je ook zo’n zin gekregen in de Portugese winterzon? Om het vliegtuig te nemen richting het eiland ‘van de eeuwige lente’ en de milde, nazomerse temperaturen? En na een middagje slenteren een Portugees wijntje te drinken op een terrasje in de zon? Bekijk de mogelijkheden en boek direct jouw perfecte vakantiewoning in een van de prachtige Portugese regio’s.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020