Met oud en nieuw vakantiehuis huren via Belvilla

Een vakantiehuis met oud en nieuw

Lijkt het u leuk om oud en nieuw een keer ergens anders te vieren? Niet weer het oude, vertrouwde recept, maar eens heel iets anders? Ga dan lekker weg met oud en nieuw! Ga er gezellig met uw gezin, met uw partner of met een groep vrienden even tussenuit. Weg met oud en nieuw betekent: aftellen naar het nieuwe jaar in een chalet in de bergen, een vakantiehuis in de bossen of aan zee.

Een vakantiehuis met oud en nieuw betekent: echt even uit de sleur breken en een frisse start maken met het nieuwe jaar. Wilt u niet te ver reizen? Huur dan een huisje met oud en nieuw in Nederland, Duitsland of België. Het vakantiegevoel ligt om de hoek! Nog wat vrije dagen over? Kies dan voor een zachte jaarwisseling in een vakantiehuis in het zuiden van Europa. Of kunt u niet wachten tot u weer op een besneeuwde berghelling staat? Kies dan voor een skivakantie tijdens oud en nieuw in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Kortom: opties genoeg voor een sprankelend oud en nieuw elders.

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Weekendje weg oud en nieuw

U kent dat wel: u bent maar een paar dagen weggeweest, maar het voelt veel langer. Want een nieuwe omgeving, even weg van thuis betekent uitrusten, bijkomen en weer vol energie beginnen. Oud en nieuw is een perfecte tijd om er even tussenuit te gaan! Zo begint u fris en fruitig aan het nieuwe jaar.

Lees meer
Alle vakantiehuizen
Nederland of liever naar de sneeuw?

Oud en nieuw vieren kan overal: u kunt in Nederland blijven of richting onze buurlanden gaan voor een oud en nieuw dichtbij huis. Wilt u best wel wat verder reizen? In Zuid-Europa vindt u prachtige vakantiehuizen voor een oud en nieuw aan zee, en in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk kunt u prima terecht voor een jaarwisseling op de ski’s in de sneeuw.

Lees meer
Alle vakantiehuizen
Vakantiepark oud en nieuw

Kijkt u er nu al naar uit de champagnefles ergens anders dan thuis te laten ‘ploppen’? Bedenk nog wel even wat u wilt gaan doen en wie u meeneemt tijdens deze jaarwisseling. Wordt het een vakantiepark met oud en nieuw in Nederland? Een villa voor het gezin in de Belgische Ardennen? Of toch een weekje skiën in de bergen?

Lees meer
Alle vakantiehuizen
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020