Veelgestelde vragen over vakantie in Mauterndorf
Welke attracties zijn er in Mauterndorf?

Mauterndorf heeft een grote verscheidenheid aan attracties, variërend van het middeleeuwse kasteel en de brouwerij tot de vele ski-, wandel- en fietspaden. Bezoekers kunnen ook een prachtig uitzicht op de Oostenrijkse Alpen in zich opnemen vanaf het uitkijkpunt van het kasteel.

Wat is de beste manier om in Mauterndorf te komen?

Mauterndorf is gemakkelijk bereikbaar met de auto, met als dichtstbijzijnde vliegveld Salzburg Airport, dat op 2 uur rijden ligt. Het is ook mogelijk om vanuit de meeste grote steden in Oostenrijk met de bus of de trein naar Mauterndorf te komen.
 

Wat voor soort vakantiehuizen zijn er beschikbaar in Mauterndorf?

Mauterndorf heeft een breed scala aan vakantiehuizen, van luxe chalets tot traditionele Oostenrijkse boerderijen. Er zijn ook verschillende hotels en pensions beschikbaar voor wie geen vakantiehuis wil huren.

Welke activiteiten zijn er beschikbaar voor gezinnen in Mauterndorf?

Mauterndorf is een geweldige gezinsbestemming, met activiteiten als sneeuwsporten, wandelen, fietspaden en zelfs een kleine dierentuin. Er zijn ook veel restaurants en winkels in de omgeving, evenals een zwembad, minigolfbaan, en een avontuurlijke speeltuin.

Zijn er culturele evenementen in Mauterndorf?

Ja, in Mauterndorf vinden het hele jaar door diverse culturele evenementen plaats, waaronder folklorevoorstellingen, middeleeuwse markten en muziekfestivals. Er is ook een jaarlijkse viering van de zomerzonnewende in de stad.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020