Vakantiehuizen in Nederland voor 10 personen

Bekijk alles

Vakantie in Nederland met 10 personen

Bij Belvilla hebben we veel vakantiehuizen die geschikt zijn voor een grote groep. Of je nu met de familie, vriendengroep of collega’s er een paar dagen tussenuit gaat: wij hebben 10-persoonsvakantiehuizen die aan jouw verwachtingen voldoen. Zo liggen veel van onze groepshuizen op een vakantiepark, maar hebben we ook vrijstaande villa’s, boerderijen en appartementen in ons ruime aanbod 10-persoonsvakantiehuizen.

Inspiratie

10-persoonsvakantiehuizen in Nederland

Staat het jaarlijkse familie- of vriendenweekend voor de deur? Ontdek dan ons aanbod van 10-persoonsvakantiehuizen in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis op een vakantiepark of afgelegen in een mooi natuurgebied, met ruim 350 vakantiehuizen heeft Belvilla er een voor jouw groep van 10 personen. Haal het uiterste uit jullie verblijf en boek een luxe vakantiehuis met privé-wellness. Zo kunnen jullie na een heerlijke wandeling in de rustgevende omgeving even ontspannen in de sauna. De 10-persoonsvakantiehuizen zijn allemaal volledig uitgerust met een modern en luxe uitgevoerde keuken met grote eettafel. Ideaal voor gezellige spelletjes en een zelfgemaakt diner.

Vakantiehuizen voor 10 in Nederland
10-persoonsvakantiehuis aan de Nederlandse kust

Verspreid door heel Nederland liggen onze 10-persoonsvakantiehuizen. Onze grote huizen aan de kust liggen vaak tussen de duinen of in uitgestrekte weilanden. Zo kun je een heerlijk dagje spenderen aan de kust, van de Waddeneilanden tot Noord-Holland en Zeeland. In veel gevallen kun je vanuit jouw vakantiehuis aan de kust zó het strand op lopen. Terwijl de kinderen zandkastelen bouwen en vissen vangen kun je heerlijk plaatsnemen op een van de ligbedjes. De prachtige kustlijn nodigt je uit voor sportieve activiteiten zoals fiets- en wandeltochten, hardlopen en diverse watersporten. Vaak ligt het centrum op slechts een paar honderd meter van jouw vakantiehuis vandaan.

Vakantiehuizen aan de kust voor 10
Ontdek het groene zuiden van Nederland met 10 personen

Limburg is een veelzijdige en verrassende regio. Doordat de Rivier de Maas zich bevindt in deze provincie zijn er allerlei fijne picknickplekjes in het groene landschap. Langs de Maas zijn verschillende watersportgebieden te vinden, zo kun je kanoën en met een boot varen. Het schitterende heuvelland nodigt je uit voor geweldige wandel- en fietstochten. Ook in Brabant hebben we prachtige 10-persoonsvakantiehuizen. Vanuit jouw vakantiehuis op een vakantiepark in Brabant kun je overal gemakkelijk naartoe. Den Bosch met zijn historisch stadshart en overheerlijke Bossche Bollen is een bezoekje waard. De Kempen en De Peel staan bekend om de uitgestrekte bossen, prachtige heiden en slingerende beekjes. Ideaal voor een picknick tussen het wandelen of fietsen door.

Grote vakantiehuizen in het zuiden
10-persoonsvakantiehuizen op een vakantiepark

Bij Belvilla vind je veel verschillende soorten vakantieparken. De diversiteit zit hem zowel in de ligging als in de faciliteiten. Je vindt vakantieparken in de bossen, bij een meer of aan de kust. Van rustige kleinschalige parkjes met beperkte faciliteiten tot grotere vakantieparken waar van alles te doen is. Ga je met kleine kinderen op vakantie? Zoek je liever de rust op? Wil je je soms terug kunnen trekken van de groep, dan is het mogelijk om meerdere huizen te boeken. Zo ben je samen, maar kun je jezelf ook even terugtrekken. Belvilla heeft parken die het állemaal hebben!

Grote vakantiehuizen op vakantiepark
Veelgestelde vragen 10 personen vakantiehuis Nederland
Hoeveel 10 personen vakantiehuizen heeft Belvilla in Nederland?

Belvilla heeft ruim 350 vakantiehuizen geschikt voor 10 personen in Nederland.

In welke landen heeft Belvilla vakantiehuizen voor 10 personen?

Belvilla heeft in alle landen vakantiehuizen voor groepen van 10 personen. De meest populaire zijn: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Wat kost een vakantiehuis voor 10 personen in Nederland bij Belvilla?

Bij Belvilla kun je een vakantiehuis voor 10 personen huren vanaf 80 euro per nacht. Wil je een zeer luxe vakantievilla huren dan kan het zelfs oplopen tot meerdere duizenden per nacht.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020