Vakantiehuis Nederland voor 10 personen
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie van onze huizen

Vakantie in Nederland met 10 personen

Bij Belvilla hebben we veel vakantiehuizen die geschikt zijn voor een grote groep. Of je nu met de familie, vriendengroep of collega’s er een paar dagen tussenuit gaat: wij hebben 10-persoonsvakantiehuizen die aan jouw verwachtingen voldoen. Zo liggen veel van onze groepshuizen op een vakantiepark, maar hebben we ook vrijstaande villa’s, boerderijen en appartementen in ons ruime aanbod 10-persoonsvakantiehuizen.

Inspiratie

10-persoonsvakantiehuis aan de Nederlandse kust

Verspreid door heel Nederland liggen onze 10-persoonsvakantiehuizen. Waar je ook heen wilt, je vindt altijd een groepshuis dat bij jou past. Onze grote huizen aan de kust liggen vaak tussen de duinen of in uitgestrekte weilanden. Jouw vakantiehuis aan zee is het ideale vertrekpunt om de omgeving te verkennen. Zo kun je een heerlijk dagje spenderen aan de kust, van de Waddeneilanden tot Noord-Holland en Zeeland.

Lees meer
10-persoonsvakantiehuizen aan de Nederlandse kust
Ontdek het groene Zuiden van Nederland met 10 personen

Limburg is een veelzijdige en verrassende regio. Doordat de Rivier de Maas zich bevindt in deze provincie zijn er allerlei fijne picknickplekjes in het groene landschap. Langs de Maas zijn verschillende watersportgebieden te vinden, zo kun je kanoën en varen en zijn er tal van kleine strandjes. Het schitterende heuvelland nodigt je uit voor geweldige wandel- en fietstochten.

Lees meer
Ons aanbod 10-persoonsvakantiehuizen in Nederland

Ontdek ons aanbod van 10-persoonsvakantiehuizen in Nederland. Verblijf in een vrijstaande villa of een sfeervolle boerderij. Op een vakantiepark of midden in de natuur. Wij hebben voor ieder wat wils! Bij sommige vakantiehuizen is een (privé)zwembad gelegen. Neem op een heerlijke zomerdag een verfrissende duik in het zwembad of neem plaats op het terras in de grote tuin. Na een dagje inspanning kun je neerploffen in jouw eigen vakantiehuis. Een avond vol spellen aan de lange eettafel hoort er natuurlijk ook bij!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020