Vakantiehuis Mambo Beach? Vakantiewoning of appartement op Curaçao | Belvilla

Alle bestemmingen in Mambo Beach

Aanmelden

Vakantiehuizen Mambo Beach

Het bekendste en hipste strand van Curaçao is zonder enige twijfel Mambo Beach. Met een vakantiehuis aan Mambo Beach kunt u vanuit uw huis zo naar het strand lopen. Dichterbij de prachtige azuurblauwe zee, kan bijna niet. Dat is pas genieten!

Een ontspannende strandvakantie aan Mambo Beach

Wanneer u een vakantie boekt naar Mambo Beach, hoeft u zich geen moment te vervelen. Deze plek heeft haar naam te danken aan de populaire strandtent Mambo Beach. Hoewel deze strandtent nu van naam is veranderd, is het strand wel zo blijven heten. Maar het wordt ook nog weleens bij de oude naam genoemd: Seaquarium Beach. Overdag kunt u hier ontspannen en ’s avonds bloeit het op tot een populair uitgaansoord. Dit plekje op Curaçao spreekt verschillende doelgroepen aan. Het strand loopt langzaam af in de zee en het water is kalm. Daardoor is het een ideale plek voor gezinnen met kleine kinderen.

Ontdek Curaçao vanuit uw vakantiehuis

Wandel over de boulevard van Mambo Beach en kijk uit over een prachtige zee. Er zijn genoeg eetmogelijkheden aan het strand, maar ook wanneer u graag gaat winkelen is deze plek iets voor u. Of breng een bezoek aan het Sea Aquarium, waar u onder andere onderwater naar de mooiste dieren kunt kijken. Curaçao heeft vele mogelijkheden en prachtige schatten. Tip: huur een auto en beleef een ultieme vakantie op deze droomplek.   

Handig om te weten over Curaçao

Sinds 2010 behoort Curaçao tot een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Ondanks dat het nu een autonoom land is, zijn de Nederlandse invloeden nog volop aanwezig. Zo is de officiële taal, samen met Papiaments, nog Nederlands.

Het eiland is geliefd bij vakantiegangers vanwege de vele prachtige stranden en het zonnige klimaat; de gemiddelde temperatuur is 27 graden. Het ‘regenseizoen’ duurt van oktober tot februari, maar bestaat vooral uit korte nachtelijke regenbuien.

In de zomertijd is het op Curaçao 6 uur vroeger dan in Nederland, in de wintertijd scheelt het 5 uur. Ook handig om te weten: de munteenheid is de Antilliaanse gulden, maar met Amerikaanse dollars komt u ook een heel eind. Met het vliegtuig doet u er vanaf Amsterdam ongeveer 10 uur over.

Alle vakantiehuizen in Mambo Beach
Veelgestelde vragen over een vakantie aan Mambo Beach
Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving van Mambo Beach?

- Sea Aquarium
- De boulevard van Mambo Beach

Wat zijn de leukste activiteiten in de omgeving van Mambo Beach?

- Relaxen op het strand
- Zwemmen in het azuurblauwe water
- Een hapje eten in de lokale strandtent
- Snorkelen tussen de prachtig gekleurde vissen

Hoe kan ik Mambo Beach het beste bereiken?

Vanaf Schiphol kun je binnen 10 uur naar Curaçao vliegen. Je landt dan op Hato Airport in Willemstad. 

Hoeveel tijdsverschil is er met Mambo Beach?

In de zomertijd is het op Curaçao 6 uur vroeger dan in Nederland, in de wintertijd scheelt het 5 uur.

Wat is de beste reistijd voor Mambo Beach?

Curaçao is geliefd om het zonnige klimaat. De gemiddelde temperatuur is 27 graden. Het ‘regenseizoen’ duurt van oktober tot februari, maar bestaat vooral uit korte nachtelijke regenbuien. Curaçao is daarom het hele jaar door een fijne zonbestemming.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020