Aanmelden

Lorraine

Geniet van een heerlijke vakantie in Lorraine! Deze schitterende regio is in het bezit van prachtige natuur en mooie steden. Lorraine ligt aan de westzijde van de Vogezen. Uitgestrekte bossen, meren en rivieren nodigen je uit om het landschap te ontdekken. Zowel de sportieve vakantieganger als de rustzoeker heeft hier meer dan genoeg mogelijkheden. Bij Belvilla heb je een ruime keuze aan vakantiehuizen in Lorraine. Ga voor een bijzonder chalet in de bergen, een knusse gîte in de bossen of een comfortabele woning aan de rivier. Voor iedere vakantiewens vind je een bijpassend vakantiehuis in Lorraine. 

Bezoek bijzondere steden vanuit je vakantiehuis in Lorraine

Tijdens een vakantie in Lorraine word je overspoeld door bijzondere natuurlandschappen. Maar de regio heeft nog veel meer te bieden! Wat dacht je van de bijzondere steden die de regio rijk is? De stad Metz herken je meteen door de huizen gebouwd van geel steen. Er is een prachtige middeleeuwse wijk en een kathedraal waar maar liefst 300 jaar aan gebouwd is! Als cultuurliefhebber moet je ook zeker een bezoek brengen aan de art-nouveau stad Nancy. Wandel langs de prachtige gerestaureerde 18-eeuwse bouwwerken en de oude herenhuizen en bezoek een van de vele musea. Verdun is bekend van de Slag bij Verdun waar tijdens WO I een dramatisch slagveld heeft plaatsgevonden. Diverse monumenten herinneren aan deze tijd en zijn het bezoeken zeker waard tijdens je vakantie in Lorraine!

Culinair genieten vanuit je vakantiehuis in Lorraine

Tijdens een vakantie in Lorraine kun je eigenlijk niet stil zitten. Na een intensieve dag in de buitenlucht is het logisch dat je honger hebt gekregen. Schuif dan aan in een van de vele restaurants die de regio rijk is. Lorraine staat bekend om zijn quiche Lorraine, een hartige taart  van eieren, spek en room die door heel Frankrijk wordt gegeten. Ben je een echte zoetekauw? Dan heb je geluk want de regio heeft namelijk ook veel bekende zoete gerechtjes op de menukaart staan. Experimenteer je liever zelf in de keuken met streekproducten? Met een vakantiehuis in Lorraine heb je de mogelijkheid om zelf heerlijkste gerechten te bereiden. 

Geniet van wintersporten tijdens je vakantie in Lorraine

Wist je dat je vanuit je vakantiehuis in Lorraine ook kunt gaan skiën, snowboarden en langlaufen? Het heuvelachtige landschap kent een aantal skidorpen waardoor je ook hier kunt genieten van een welverdiende wintersport. Dankzij de lage ligging is deze regio ideaal voor de beginnen skiër of snowboarder. Een prima gebied om de kneepjes van het vak te leren! Duik snel in ons aanbod en vind het vakantiehuis in Lorraine dat bij je past!

Alle vakantiehuizen in Lorraine
Veelgestelde vragen over een vakantie in Lorraine
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ ‌in‌ Lorraine?‌ ‌

In Lorraine kun je kiezen uit 50+ Belvilla huisjes.‌ ‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ ‌in‌ Lorraine?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ ‌in‌ Lorraine moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ de Kathedraal van Metz, Place Stanislas en Centre Pompidou- Metz.‌ ‌

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ ‌in‌ Lorraine zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ ‌in‌ Lorraine ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌De verschillende kathedralen bezoeken, musea bezoeken, wandelen, skiën.

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌in‌ Lorraine ‌absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In‌ Lorraine kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ salade Nicoise, flamiche, confit de canard en soufflé au chocolat.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ Lorraine?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ Lorraine,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ ‌van juni tot en met september.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020