Beleef de lente vanuit een vakantiehuis | Belvilla

Een selectie van ons aanbod vakantiehuizen voor de lente

Vier het voorjaar met heel de familie

Wil je er graag een paar dagen of een weekje tussenuit, maar vind je dat het nog veel te lang duurt voordat de zomervakantie begint? Overbrug deze periode dan door er in het voorjaar een weekendje of weekje op uit te gaan met heel de familie. Ontdek snel ons aanbod en boek jouw unieke Belvilla.

Bekijk ons aanbod

18.643 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Weekendje weg met Pasen Hemelvaart of Pinksteren

Door de verschillende vrije dagen en vakanties in april en mei is het voorjaar een ideaal seizoen om er even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen met heel de familie. Trek eropuit tijdens Pasen, Hemelvaartsdag of Pinksteren.

Lees meer
Boek een weekendje weg
Geniet van de meivakantie van 2021

Vind je een weekend te kort en wil je liever een hele week weg? Ontdek dan ons aanbod voor in de meivakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.

Lees meer
Boek uw meivakantie
Eropuit in het voorjaar met de familie

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker gemaakt door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker met het gezin of heel de familie tussenuit te gaan.

Lees meer
Eropuit in het voorjaar
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020