Last Minute naar Spanje in een vakantiehuis vol comfort | Belvilla

Een selectie van onze huizen

Last minute naar Spanje: zon, zee, zand en cultuur

Spanje heeft alles te bieden waar je als toerist naar op zoek bent. Zowel voor de zonneklopper, de avonturier als de cultuurzoeker valt er heel wat te beleven. Hou je van wandelen dan kun je door de Pyreneeën of de Sierra Nevada trekken of wandelen op een van de rotsige en vulkanische Canarische eilanden. Kies voor een vakantiehuis aan een van de vele costa's, ga citytrippen in Barcelona of in de hoofdstad Madrid, ga de uitdaging aan en stap zelf naar Santiago de Compostela of boek een last minute vakantie op een prachtig Spaans eiland, zoals bijvoorbeeld Ibiza.

Bekijk ons aanbod

456 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een last minute naar Spanje voor zon en zee

Geen betere bestemming voor een last minute met zon en zee dan het wondermooie Spanje met zijn gezellige costa's. De Spaanse kust telt veel costa's die elk hun eigen sfeer uitademen. Uiterst noordelijk in Catalonië strekt de Costa Brava zich uit van Portbou tot Blanes. Met een rotsachtige kustlijn is dit een van de meest woeste costa's in Spanje. Ontdek ook het bruisende Gran Canaria, of Costa del Sol op de Canarische Eilanden en geniet van strand en zon! Geniet tijdens je last minute in Spanje ook van: kunst, architectuur, sport en lekkere lokale gerechtjes.

Lees meer
Last minute naar Santiago de Compostela

Wil je goedkope last minutes naar Spanje combineren met avontuur, uitdaging en zelfontplooiing? Dan is de tocht naar Santiago de Compostela een unieke ervaring die je zeker niet uit de weg mag gaan. Jaarlijks trekken duizenden mensen met een rugzak naar Compostela om zo wat dichter bij zichzelf te komen. Tijdens de reis langs de Sint Jacobsroute kun je heerlijk genieten van de prachtige landschappen en historische steden en dorpen waar de route langs komt. De tocht is zwaar, maar wie het eindpunt haalt, kent een voldoening die nog lang blijft nazinderen.

Lees meer
Last minute naar Spanje: de stad Barcelona

Hou je van een citytrip waar je ogen te kort komt? Dan moet je op zoek naar een aanbieding met Barcelona als eindbestemming. Deze levendige stad in Spanje is een van de mooiste in Europa en een voorbeeld van veelzijdigheid en diversiteit. Dankzij de vele bezienswaardigheden is Barcelona de bestemmingen bij uitstek voor een citytrip. Met een citytrip naar Barcelona kun je er even lekker tussenuit en genieten van deze stad vol kunst en cultuur. Doordat het aan de Middellandse Zee ligt, is het er ook in de winter heerlijk vertoeven.

Lees meer
Een combinatie tussen zon en cultuur

Liever een harmonieuze combinatie tussen zonnekloppen en geschiedenis? Spanje is meer dan alleen zon, zee en strand. De geschiedenis, kunst en cultuur van het land is enorm interessant. Denk hierbij aan kunstenaars als Picasso, Goya en Dalí. Spanje werd bovendien zeven eeuwen lang bezet door de Moren, of Arabieren, de invloed hiervan vind je ook duidelijk terug in de kunst en architectuur. Vooral in het zuiden van het land heeft dit gezorgd voor een cultureel rijk gebied. Spanje bezorgt je mooie indrukken en de zon nieuwe energie, zodat je na je vakantie weer ontspannen thuiskomt.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020