Last Minute Portugal | Belvilla vakantiehuizen

Een selectie van onze huizen

Geniet van strand en cultuur tijdens een last minute naar Portugal

Portugal is het hele jaar door geschikt als lastminute bestemming dankzij zijn zachte winters en aangename zomers. Vooral de zuidelijke Algarve heeft met zijn Middellandse Zeeklimaat mooi strandweer. Portugal ligt op het Iberisch Schiereiland en is omringd door Spanje. De 832 kilometer lange Portugese kustlijn grenst aan de Atlantische Oceaan. Met lange stranden, mooie baaien en indrukwekkende rotsen heeft Portugal strand- en zeeliefhebbers van alles te bieden.

Bekijk ons aanbod

89 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ontdek een intrigerend land tijdens een last minute naar Portugal

Portugal heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur en avontuur. Hou je van bezienswaardigheden? Dan is een last minute naar Lissabon een goed idee. Hier wacht de Torre de Belém je op. Deze verdedigingstoren uit het begin van de 16e eeuw bestaat uit de typisch Portugese Manuelstijl. Vanuit dit monument heb je een wondermooi uitzicht op de Taag.

Lees meer
Portugal: een land vol evenementen

Het hele jaar door worden er in Portugal evenementen georganiseerd: van de Algarve tot aan de Costa Verde. De happenings variëren van middeleeuwse feesten en culinaire festivals tot en met grote sporttoernooien en religieuze optochten.

Lees meer
Sport en geniet tijdens een van de goedkope last minutes naar Portugal

Dankzij het gevarieerde landschap kun je tijdens een last minute in Portugal vanalles doen. Loop dwars door de Algarve op de Via Algarviana. In Portugal kun je ook paardrijden. Er zijn tal van maneges te vinden door het hele land. Ben je een echte avonturier? Ook voor je zijn er heel wat spannende sporten te beoefenen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020