Last Minute Kroatië | Belvilla vakantiehuizen

Ontdek de veelzijdigheid van het mooie Kroatië

Het prachtige Kroatië is een topbestemming voor zowel gezinnen, avonturiers, sporters als cultuurzoekers. Met zijn prachtige kustlijn, betoverende parken, historische monumenten, idyllische dorpen en steden biedt het voor elk wat wils.

Bekijk ons aanbod

1.323 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Goedkope last minutes naar Kroatië: de Adriatische zee

De Adriatische kustlijn in Kroatië is het vakantiegebied bij uitstek voor zowel families als feestgangers. De Makarska Riviera is een populair gebied voor gezinnen met een kustlijn van maar liefst 60 kilometer. Door het gebied heen vormen verschillende kleine kiezel- en zandstranden de ideale omgeving voor een relaxte vakantie met de kinderen.

Lees meer
Natuur in Kroatië: last minutes naar Plitvice

Ook op het gebied van natuur is Kroatië een topbestemming. De Plitvicemeren in Lika-Senj zijn adembenemend en mogen niet ontbreken op het lijstje van elke natuurliefhebber. Deze meren zijn ontstaan door het natuurlijke afzettingsproces van het water van de Koranarivier, een proces dat zich al duizenden jaren aan het voltrekken is. Dammen en ravijnen worden afgewisseld met meren, watervallen en grotten en leveren een uniek natuurgebied op.

Lees meer
Steden in Kroatië: een last minute naar Split of Dubrovnik

De havenstad Dubrovnik, gelegen in Dalmatië, wordt als een van de mooiste steden van de Adriatische kust beschouwd. Hieraan heeft ze haar naam Parel van de Adriatische zee te danken. De vestingstad Dubrovnik is volledig ommuurd en herbergt verschillende historische monumenten. De Blasiuskerk, het Dogepaleis, een oude apotheek en het Franciscanerklooster zijn zeker een tussenstop waard.

Lees meer