Last Minute Italië | Belvilla vakantiehuizen

Een selectie van onze huizen

Italië: van zee en strand tot stad en cultuur

Ontdek het wondermooie Italië met zijn prachtige meren, historische steden, uitgestrekte kustlijn en spectaculaire skigebieden. Er zijn duizenden redenen waarom Italianen zo graag op vakantie gaan in eigen land. Italië heeft immers alles te bieden waar je als vakantieganger naar zoekt.

Bekijk ons aanbod

1.016 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een last minute naar Italië: genieten aan een van de vele meren

Een aanbieding naar een van de vele meren die Italië rijk is mag je zeker niet links laten liggen. Het land kent tientallen prachtige meren die zo kunnen tippen aan een vakantie aan de kust. Afhankelijk van het meer dat je kiest, kun je heel wat idyllische dorpen of historische steden mee op de planning zetten.

Lees meer
Last minutes naar Italië: strandvakantie aan de Adriatische kust of Middellandse zee

Een vakantiehuis aan zee in Italië is niet enkel voor buitenlanders, maar ook voor de Italianen zelf een absolute must. Dat de Italianen vaak toerist zijn in eigen land, is niet verwonderlijk. Italië biedt immers voor elk wat wils. Bergen, meren, steden en een prachtige, uitgestrekte kustlijn met een waaier aan stranden die gekenmerkt worden door diversiteit.

Lees meer
Ontdek de schoonheid van de historische steden in Italië

Geen zin om te blijven zitten? Italië barst van de interessante steden met een rijke cultuur en geschiedenis. Nummer één op de lijst is zonder twijfel Venetië. Deze unieke stad is de enige in zijn soort in de wereld en voert zijn bezoekers mee naar een wereld vol magie en mysterie. Afhankelijk van het seizoen staat de stad deels onder water en zijn bepaalde plaatsen zoals het bekende San Marcoplein niet te bezichtigen. Tenzij met een van de tientallen gondels natuurlijk. Niet goedkoop, maar absoluut de moeite voor elk koppel dat pure romantiek wil beleven.

Lees meer
Goedkope skivakantie in het wondermooie Italië

Verspreid over de bergen van de Dolomieten en de Alpen liggen diverse Italiaanse wintersportgebieden. Hun populariteit hebben ze te danken aan hun familiale sfeer, de lekkere Italiaanse keuken en de relatief lage prijzen in vergelijking met de buurlanden. In de Dolomieten vind je honderden kilometers skipistes die in verbinding staan met elkaar via 450 liften.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020