Last Minute vakantiehuisje in Frankrijk? | Belvilla

Een selectie van onze last minute vakantiehuizen in Frankrijk

Bekijk ons aanbod

387 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute naar Frankrijk: witte zandstranden aan de Middellandse Zee

De Middellandse Zee in Frankrijk is een van de plaatsen die in de zomer tot de meest populaire bestemmingen binnen Europa behoren. Niet verwonderlijk want de kustlijn is niet enkel zeer lang, ze is ook nog eens enorm veelzijdig. De Midi strekt zich uit van Collioure dat aan de Spaanse grens is gelegen tot Menton dat zich vlak bij Italië bevindt.

Lees meer
Ontdek prachtige wijnstreken met last minutes naar Frankrijk

Dat Frankrijk prachtige wijnstreken herbergt, is natuurlijk geen nieuws. Er zijn negen grote streken die ideaal zijn voor een korte bourgondische vakantie.

Lees meer
Goedkoop skiën dankzij de vele aanbiedingen naar wintersportgebieden in Frankrijk

In de winter zijn de last minutes naar Frankrijk met het oog op een wintersportvakantie erg in trek. Frankrijk staat dan ook bekend als een land met onbeperkte skimogelijkheden, zowel voor beginners als gevorderde skiërs.

Lees meer
Last minutes naar Parijs, de mooiste stad van Frankrijk

Op zoek naar pure romantiek doorspekt met een vleugje geschiedenis en gastronomie? Ook dan is een last minute naar Frankrijk de juiste keuze. Kies als bestemming voor het wondermooie Parijs en ontdek een stad die alles te bieden heeft. Van de Eiffeltoren tot de Champs Elysées, de Arc de Triomphe tot het Louvre en het Centre Pompidou, je komt ogen te kort in deze fantastische lichtstad.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020