Last Minute België | Belvilla vakantiehuizen
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie van onze huizen

Een last minute in België voor cultuur, gezelligheid en lekker eten

België heeft heel wat toeristische trekpleisters en troeven die een bezoek meer dan waard zijn. Ontdek ze tijdens een korte, verkwikkende vakantie. Boek snel jouw last minute in België en geniet van extra kortingen op jouw verblijf. Kies uit het grote aanbod vakantiehuizen van Belvilla aan zee, in het binnenland of op de Hoge Venen. Er is voor elk wat wils en je beleeft er gegarandeerd een heerlijke tijd.

Bekijk ons aanbod

589 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

In amper drie uur doorkruis je heel België

Geen land heeft zo'n verscheiden landschap op zo'n kleine oppervlakte als België. Centraal gelegen in Europa en daardoor vanuit alle windstreken makkelijk bereikbaar. Je kunt erheen met de auto of de trein. Brussel is voor alle vervoersmogelijkheden zowat het belangrijkste knooppunt.

Lees meer
Cultuur opsnuiven in het Belgische binnenland

Wanneer je Brussel doorkruist, kun je van de gelegenheid gebruikmaken om het centrum van de stad te bezichtigen, met de vele nationale symbolen als: Manneken Pis, het Atomium en het koninklijk paleis. Blijf je langer, omdat je een last minute in België in de buurt hebt geboekt, bezoek dan ook het Stripmuseum, de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten en de Sint-Michiel- en Sint-Goedelekathedraal, waar veel koninklijke en prinselijke huwelijken plaatsvonden.

Lees meer
Met de kinderen genieten van de Vlaamse kust

De zee en het strand hadden altijd al een bijzondere aantrekkingskracht op kinderen. Maar ook volwassenen komen helemaal tot rust tijdens een wandeling door de duinen, met het prachtige uitzicht over de uitgestrekte stranden en het water. Het gerucht doet de ronde dat je bij mooi weer Groot-Brittannië kunt zien aan de overkant van de Noordzee.

Lees meer
Genieten van een gastronomisch verblijf in Wallonië

Zoek je rust en gezelligheid? Boek dan jouw vakantie in het Franstalige deel van België. Daar kun je je urenlang afzonderen van de bewoonde wereld door jouw wandelschoenen aan te trekken en de groene natuur te ontdekken. Maar liefst 90% van het beboste gebied in de Ardennen bestaat uit sparren en andere naaldbomen.

Lees meer
Boek jouw vakantiehuis in België en ontdek dit mooie land

Maak kennis met de grote verscheidenheid aan vakantiemogelijkheden en vakantiehuizen in België. Geniet van alle comfort en luxe in jouw vakantiehuis: terras, sauna, bubbelbad en meer. Maar kom ook buiten en geniet van de cultuur, maak een trektocht door de natuur en proef van de overheerlijke streekproducten.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020