Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Een last minute in België voor cultuur, gezelligheid en lekker eten

België heeft heel wat toeristische trekpleisters en troeven die een bezoek meer dan waard zijn. Ontdek ze tijdens een korte, verkwikkende vakantie. Boek snel uw last minute in België en geniet van extra kortingen op uw verblijf. Kies uit het grote aanbod vakantiehuizen van Belvilla aan zee, in het binnenland of op de Hoge Venen. Er is voor elk wat wils en u beleeft er gegarandeerd een heerlijke tijd.

Bekijk ons aanbod

1.044 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

In amper drie uur doorkruist u heel België

Geen land heeft een zo verscheiden landschap op een zo kleine oppervlakte als België. Centraal gelegen in Europa en daardoor vanuit alle windstreken makkelijk bereikbaar. U kunt erheen met de auto, de trein of het vliegtuig. Brussel is voor alle vervoersmogelijkheden zowat het belangrijkste knooppunt.

Lees meer
Cultuur opsnuiven in het Belgische binnenland

Wanneer u Brussel doorkruist, kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om het centrum van de stad te bezichtigen, met de vele nationale symbolen als: Manneken Pis, het Atomium en het koninklijk paleis. Blijft u langer, omdat u een last minute in België in de buurt hebt geboekt, bezoek dan ook het Stripmuseum, de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten en de Sint-Michiel- en Sint-Goedelekathedraal, waar veel koninklijke en prinselijke huwelijken plaatsvonden.

Lees meer
Met de kinderen genieten van de Vlaamse kust

De zee en het strand hadden altijd al een bijzondere aantrekkingskracht op kinderen. Maar ook volwassenen komen helemaal tot rust tijdens een wandeling door de duinen, met het prachtige uitzicht over de uitgestrekte stranden en het water. Het gerucht doet de ronde dat u bij mooi weer Groot-Brittannië kunt zien aan de overkant van de Noordzee.

Lees meer
Genieten van een gastronomisch verblijf in Wallonië

Zoekt u rust en gezelligheid? Boek dan uw vakantie in het Franstalige landsgedeelte van België. Daar kunt u zich urenlang afzonderen van de bewoonde wereld door uw stapschoenen aan te trekken en de groene natuur te ontdekken. Negentig procent van de beboste zone in de Ardennen bestaat uit sparren en andere naaldbomen.

Lees meer
Boek uw vakantiehuis in België en ontdek het mooie land

Maak kennis met de grote verscheidenheid aan vakantiemogelijkheden en vakantiehuizen in België. Geniet van alle comfort en luxe in uw vakantiehuis: terras, sauna, bubbelbad en zo meer. Maar kom ook buiten en pik cultuur mee, maak een trektocht door de natuur en proef van de overheerlijke streekproducten.

Lees meer